به گزارش خبرگزاری مهر، «روی هاجسون» پس از حذف تیم ملی انگلستان از رقابتهای یورو ۲۰۱۶ از مربیگری «سه شیرها» کنار رفت و اکنون انگلیسی ها بدون مربی مانده اند.
طبق اعلام «سان»، اتحادیه فوتبال انگلستان اکنون به سراغ «اَبَر مدیربرنامه» ای به نام «خورخه مندس» رفته تا گزینه ای خوب به آنها معرفی کند.
مندس با مربیان سرشناسی در دنیای فوتبال ارتباط دارد از جمله «ژوزه مورینیو». البته مورینیو نمی تواند جزو گزینه های هدایت تیم ملی انگلیس باشد چون به تازگی هدایت منچستریونایتد را بر عهده گرفته است.
«لوییس فیلیپه اسکولاری»، سرمربی پیشین تیم فوتبال برزیل، از جمله موکلان مندس به شمار می آید. البته این مربی ۶۷ ساله در سال ۲۰۰۶ یک بار پیشنهاد تیم ملی انگلستان را رد کرده است.
«آیتور کارانکا» که اکنون هدایت تیم تازه صعود کرده میدلزبورو را بر عهده دارد جزو کسانی است که با «خورخه مندس» مرتبط است. «کارلوس کی روش» هم سابقه کار در انگلستان را دارد.
اکنون اتحادیه فوتبال امیدوار است که بتواند با کمک مندس بهترین گزینه را برای تیم ملی کشورشان پیدا کند.
نظر شما