پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۸:۲۱

مدیرکل هواشناسی استان گلستان خبر داد:

کاهش ۸ درجه ای دما با ورود سامانه ناپایدار به گلستان

کاهش ۸ درجه ای دما با ورود سامانه ناپایدار به گلستان

گرگان – مدیرکل هواشناسی استان گلستان از کاهش ۸ درجه ای دما با ورود سامانه ناپایدار به گلستان خبر داد.

سیدمحمدرضا رضوی در رابطه با الگوهای پیش یابی در سطح استان گلستان به خبرنگار مهر گفت: آسمان استان گلستان در روز یکشنبه صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با افزایش ابر در بعد از ظهر و شب به همراه رگبار پراکنده، احتمال وقوع رعد و برق و وزش نسبتاً شدید باد را پیش بینی می‌کنیم.

رضوی با بیان اینکه این شرایط تا روز دوشنبه ادامه دارد، تصریح کرد: خروجی مدل‌های جوی نشان می‌دهد از شب دوشنبه به تدریج امواج سامانه ناپایدار و بارشی به استان نفوذ کرده و در روز سه شنبه به فعالیت آن افزوده می‌شود.

وی افزود: پیامد ورود این سامانه به استان افزایش ابر، رگبار و رعد و برق، گاهی وزش باد نسبتاً شدید و مواج شدن دریا خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان گلستان از کاهش ۶ الی ۸ درجه‌ای دما با ورود این سامانه ناپایدار به استان خبر داد و گفت: این سامانه ناپایدار روز چهارشنبه از فراز استان عبور می‌کند.

رضوی افزود: در حال حاضر دمای شهر گرگان ۳۳ درجه سانتی گراد است و گنبدکاووس با ۳۶ درجه گرمترین و بندرترکمن با ۳۰ درجه خنکترین شهرهای استان گزارش شده است.

کد خبر 3708655

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha