پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۳۲

سخنگوی شورای اسلامی شهر همدان:

جشنواره «شهروندان برگزیده» در همدان برگزار می‌شود

جشنواره «شهروندان برگزیده» در همدان برگزار می‌شود

همدان - سخنگوی شورای اسلامی شهر همدان از برگزاری جشنواره «شهروندان برگزیده» توسط شورا و شهرداری همدان در اردیبهشت ماه سال ۹۶ خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران گردان صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: انتخاب شهروند نمونه بر اساس شاخصه های تعریف شده انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه ابتدا شاخص های شهروندی مد نظر گرفته می گیرد و سپس اولویت ها و شاخص های دیگر مورد توجه قرار خواهد گرفت، گفت: تمامی شهروندان ساکن در شهر همدان از هر قشری به شرط دارا بودن شرایط و شاخص های در نظر گرفته شده می توانند در سه سطح محلات، مناطق و شهر همدان گروه مخاطب به شمار آیند.

گردان گفت: شناساندن و معرفی شهروندان شاخص و برجسته به جامعه شهرنشین در سطح مناطق و محلات شهری برای بهبود و گسترش سرمایه های فرهنگی، اجتماعی و انسانی، ترویج و ارتقای اخلاق و فرهنگ شهروندی براساس مبانی غنی اسلامی و ملی از اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی ایجاد انگیزه در افراد مستعد و توانمند در راستای به کار بردن خلاقیت و ابتکار، الگو سازی از طریق شناسایی، معرفی و تجلیل از نخبگان، ‌فرهیختگان و شهروندان شاخص و برجسته، تقویت هویت محلی و شهری از طریق معرفی و تکریم مفاخر شهر همدان و ایجاد روحیه مشارکت پذیری و الگوسازی در زمینه های مدیریت شهری را از دیگر اهداف برگزاری جشنواره عنوان کرد.

گردان با بیان اینکه بر اساس مصوبه شورا جشنواره شهروند برگزیده اردیبهشت ماه هر سال در همدان برگزار خواهد شد، افزود: طبق مصوبه، شورای سیاستگذاری جشنواره متشکل از ۷ نفر از اعضای شورای اسلامی شهر به انتخاب شورای شهر، شهردار همدان، معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری، مدیر عامل سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری همدان و مسئول کمیته اجرایی جشنواره و رئیس ستاد سیاستگذاری نیز به انتخاب اعضای شورای شهر خواهند بود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر همدان یاد آور شد: ترکیب هیئت داوران جشنواره  شامل چند گروه ۵ تا ۱۰ نفره متشکل از شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر و  کارشناسان حوزه های علمی، فرهنگی، ورزشی، اصناف خواهند بود.

کد خبر 3710249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha