پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ شهریور ۱۳۸۵، ۱۴:۲۱

وزير اطلاعات در سخنان پيش از خطبه هاي نماز جمعه مشهد:

دولت نهم تمام تلاش خود را صرف خدمت به ملت كرده است / سياست خارجي دولت نهم پرافتخارترين ديپلماسي كشور است

دولت نهم تمام تلاش خود را صرف خدمت به ملت كرده است / سياست خارجي دولت نهم پرافتخارترين ديپلماسي كشور است

دولت نهم و علي الخصوص شخص رئيس جمهور هيچ فرقي بين روزهاي هفته نمي گذارند و تمام ساعات شبانه روز خود را صرف خدمت بي منت به اين ملت كرده است.

به گزارش خبرنگار "مهر" در مشهد، حجت الاسلام محسني اژه اي در سخنان پيش از خطبه هاي نماز جمعه در جوار بارگاه رضوي با اشاره به شعارهاي چهارگانه عدالت محوري ، مهرورزي ، خدمت بي منت و ارتقاء و توسعه همه جانبه كشور افزود : ويژگي خاص اين دولت آن است كه هيچ تفاوتي بين مسئولين و مردم نمي بيند و با سفرهاي استاني تلاش كرده به مطالبات واقعي مردم آشنا شود .

وي با بيان اينكه در طول 10 ماه گذشته هيئت دولت به 18 استان كشور و شخص رئيس جمهور به 140 شهرستان سفر كرده خاطرنشان كرد: اين سفرها در هيچ دولتي در دنيا سابقه ندارد و حتي در دولت هاي جمهوري اسلامي هم نبوده است.

محسني اژه اي ارتباط دولت و مجلس را بي سابقه خواند و گفت : غير از روابط متداول اين دو قوه اين دولت قبل و حين هر سفر استاني از نظرات نمايندگان آگاه مي شود .

وزير اطلاعات با اشاره به سياست خارجي دولت نهم آن را مبتني بر سياست گذاري اسلام ناب دانست و اظهار داشت : به عنوان يك طلبه كه حوادث دولت ها را در طول سالهاي انقلاب دنبال كرده ام معتقدم ديپلماسي ايران در طول يك ساله گذشته پرافتخارترين ديپلماسي جمهوري اسلامي بوده است .

وي در توضيح اين مطلب گفت : بهترين گواني بر اين مسئله شيوه برخورد و سخن گفتن كشورهاي غربي درتيرماه سال گذشته و شهريور ماه جاري است .

به گفته وي، در حال حاضر ايران در جايگاه رفيعي در منطقه و جهان اسلام قرار دارد .

وي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه تلاش و كار از مشخصات خاص اين دولت است افزود : اين دولت از بحث هاي كم فايده و بي فايده كه تنها كشور را به خود مشغول كرده و آب به آسياب دشمن مي ريزد به سمت تلاش ، خدمت بي منت به مردم حركت كرده است .

اژه اي در پايان با بيان اينكه وظيفه مردم بستر سازي براي ايجاد اشتغال در جامعه است گفت : تمام همت اين دولت بر خدمت به مردم است .

کد خبر 371103

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha