پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۲۰:۱۶

فرمانده انتظامی میاندوآب:

هکر ۲۰ ساله ۴۰۰ حساب بانکی در میاندوآب دستگیر شد

هکر ۲۰ ساله ۴۰۰ حساب بانکی در میاندوآب دستگیر شد

ارومیه- فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: در یکعملیات پلیسی، هکر ۲۰ ساله ای که اطلاعات حساب های بانکی ۴۰۰ نفر را در کل کشور از طریق مجازی به سرقت برده و اقدام به خرید اینترنتی می کرد دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حسن شیخ نژاد در این خصوص در گفتگو با زرین خبر یکی از سایت های محلی میاندوآب اظهارداشت: برابر شکایات مردمی رسیده به پلیس فتای میاندوآب مبنی بر برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب های بانکی که بعد از خرید اینترنتی توسط خودشان و بدون اطلاع آنها صورت گرفته است، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: به دنبال کسب این اخبار، ماموران پلیس فتای شهرستان اقدامات گسترده‌ای را برای شناسایی سارق یا سارقان انجام داده و با تحقیقات و بررسی های گسترده پلیسی، یک فرد ۲۰ ساله در شهرستان لاهیجان که به صورت غیرمجاز از درگاه های بانکی اینترنتی استفاده می کرد، شناسایی شد.

وی گفت: پس از شناسایی این فرد و با هماهنگی های قضایی صورت گرفته، این فرد توسط ماموران انتظامی شهرستان دستگیر و به میاندوآب منتقل شد.

شیخ نژاد با بیان اینکه این هکر اینترنتی در بازجویی اولیه به سرقت رمز عبور و شماره کارت ۴۰۰ نفر از دارندگان کارت های بانکی اعتراف کرده است تصریح کرد: این فرد بعد از سرقت رمز و شماره کارت مشتریان در هنگام خرید اینترنتی، نسبت به خرید مجازی با استفاده از آنها اقدام می کرد.

فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: این فرد در دو ماه گذشته حدود یک میلیارد و ۵۰ میلیون ریال از حساب های بانکی مردم برداشت کرده که روند شناسایی افرادی که از حساب های بانکی آنها برداشت شده، هم اکنون نیز ادامه داشته و احتمال افزایش افراد شاکی و مقدار وجه سرقتی نیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه از هموطنان عزیز در اقصی نقاط کشور که با موارد مشابه برخورد می کنند، سریعا موضوع را با پلیس درمیان بگذارند، گفت: متهم پس از اعتراف و تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل بعدی تحویل مقامات قضایی شد.

شیخ نژاد با توصیه به رعایت نکات ایمنی لازم در هنگام استفاده از کارت های عابر بانک و یا مراجعه به بانک ها، اظهار کرد: شهروندان ضمن رعایت نکات حفاظتی، از در اختیار گذاشتن رمز کارت خود در اختیار افراد نامطئن خودداری کرده و در هنگام خرید اینترنتی حتما از درگاه هایی استفاده کنند که جعلی نبوده و نیز از صفحه کلید مجازی استفاده کنند.

کد خبر 3719448

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha