پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۳۱

معاون فرهنگی دانشگاه خبرداد:

۲۹۰ برنامه فرهنگی در دانشگاه شهید چمران برگزار شد

۲۹۰ برنامه فرهنگی در دانشگاه شهید چمران برگزار شد

معاون فرهنگی دانشگاه شهید چمران گفت: در سال تحصیلی ۹۵-۹۴ حدود ۲۹۰ برنامه فرهنگی از سوی تشکل ها، کانون های فرهنگی و اجتماعی و نشریات دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرحیم هوشمند با بیان این مطلب گفت: بسیج دانشجویی این دانشگاه از فروردین تا خردادماه سال جاری ۱۸ عنوان برنامه برگزار کرده است.

وی افزود: همچنین در سال گذشته نیز از ابتدای سال تحصیلی تا پایان اسفندماه بسیج دانشجویی داشنگاه بیش از ۳۵ عنوان برنامه را برگزار کرده که این برنامه‌ها شامل سخنرانی سبک زندگی اسلامی، همایش بصیرت افزایی، سخنرانی نهضت ما دختران زنده‌ایم، نشست فصلی مسئولین بسیج، برپایی مراسم‌های عزاداری محرم و صفر بوده است.

هوشمند، برگزاری کرسی آزاداندیشی جنبش دانشجویی، همایش از تسخیر تا نفوذ، اجتماع بزرگ بسیجیان، همایش بررسی تاریخچه جنبش دانشجویی، مناظره دانشجویی با موضوع انتخابات آزاد شعار یا واقعیت، سخنرانی انقلاب اسلامی از عصر نبوی تا عصر خمینی، تریبون آزاداندیشی اگر من نماینده بودم و مناظره دانشجویی را از دیگر برنامه این تشکل برشمرد.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز اضافه کرد: امسال نیز برنامه‌های سیاسی و اجتماعی مختلفی توسط تشکل های دانشجویی این دانشگاه برگزار شد که این امر موجب شور و شوق بیشتر دانشجویان شد.

وی درباره فعالیت‌های انجمن اسلامی دانشجویی تاکید کرد: در سال گذشته این تشکل ۴۴ برنامه در حوزه‌های مختلف داشته است.

هوشمند با اشاره به فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی، هنری در دانشگاه گفت: این کانون‌ها به منظور پاسخ‌گویی به نیازهای فرهنگی، دینی، ادبی و هنری دانشجویان علاقه‌مند و رشد خلاقیت‌های آنان، سامان بخشیدن به فعالیت‌های داوطلبانه‌، هدایت این فعالیت‌ها در راستای تقویت ارزش‌های متعالی ایرانی و اسلامی و ارتقای سطح همکاری جمعی فعالیت می‌کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز در خصوص وضعیت کانون‌های فرهنگی و هنری این دانشگاه گفت: این کانون ها فعال ترین بخش دانشگاه به شمار می روند که در چهار ماهه نخست امسال این کانون ها ۳۶ برنامه برگزار کردند.

کد خبر 3725415

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha