پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۱۱

معاون شهردار تهران اعلام کرد:

فعالیت ۳۰ پروژه بزرگ عمرانی در تهران/ دلیل تاخیر پروژه رویان

فعالیت ۳۰ پروژه بزرگ عمرانی در تهران/ دلیل تاخیر پروژه رویان

معاون فنی و عمرانی شهردار تهران گفت: ۳۰ پروژه بزرگ فعال در سطح شهر تهران در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جاوید از انجام فعالیت عمرانی موسسه رویان خبر داد و گفت: خاکبرداری این موسسه به عمق ۲۴ متر قبلا انجام شده است و به دلیل اینکه گودبرداری عمیقی بوده، اکنون در حال پایدار سازی طبق ضوابط خاصی هستیم.اگر سرعت عملیات عمرانی این پروژه پایین است، به دلیل رعایت ایمنی است و علت دیگری ندارد.

وی با بیان اینکه قرارداد ساخت اسکلت ساختمان این مجموعه با پیمانکار منعقد شده است، ادامه داد: امیدواریم که بعد از اتمام کامل گودبرداری انجام عملیات عمرانی فونداسیون ساختمان آغاز شود. 

معاون شهردار تهران درباره تامین منابع مالی اجرای این پروژه نیز توضیح داد: برای تامین منابع مالی این پروژه مذاکراتی با شورای شهر تهران داشته‌ایم و شورا نیز با مساعدت زیاد بودجه ساخت این پروژه را تامین کرده است.

وی با بیان اینکه بودجه ساخت مرکز پژوهشی رویان در تبصره بودجه شهرداری تهران دیده شده است، بیان کرد: اگر تامین هزینه‌های ساخت این پروژه ماندگار در ردیف بودجه شهرداری تهران دیده شده بود تامین و اختصاص آن برای شورای شهر تهران از محل درآمدهای سالیانه شهرداری آسان بود اما با توجه به اینکه بودجه این مرکز در تبصره پیش بینی شده است، فرآیند خاص خود را دارد.

جاوید با بیان اینکه تا سه ماه آینده شهروندان شاهد اوج اجرای این پروژه ماندگار در تهران خواهند بود، یادآور شد: در حال حاضر قرارداد ۱۱۰ میلیارد تومانی برای اجرای اسکلت بندی این پروژه با پیمانکار منعقد شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه مسئله نگهداشت شهر برای معاونت فنی و عمران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، تاکید کرد: براین باوریم که اهمیت نگهداشت هر پروژه‌ای مترادف با اهمیت ساخت و بهره برداری از آن است. اگر در گذشته این توازن برقرار نمی شد و  مساله نگهداشت پروژه‌های بزرگ در کشور ضعیف بود، اما در یک دهه اخیر تاکید شهردار تهران اهمیت نگهداشت پروژه‌ها به اندازه ساخت آن شده است. 

معاون فنی و عمرانی شهردار تهران با بیان اینکه امسال موضوع نگهداشت بزرگراه‌های شهر تهران مجددا در بودجه معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران دیده شد، افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده انجام این کار بر عهده سازمان فنی و عمرانی معاونت قرار داده شده است.  اکنون از ساعت ۱۲ شب به بعد همکاران ما در این سازمان در موضوع نگهداشت بزرگراه‌ها مشغول کار هستند.  پیمانکارانی که برای این کار انتخاب شده‌اند؛ توزیع جغرافیایی شده اند. 

وی با بیان اینکه در بحث نگهداشت پل‌ها و تقاطع‌های غیرهمسطح شرکت یادمان سازه مشغول به کار است، گفت:  شرکت آبریزخاک نیز برای مانیتورینگ ۵۰۰ کیلومتر شبکه آب های سطحی با پیمانکار قراردادی را منعقد کرده است. 

معاون شهردار تهران با اشاره به اجرای پروژه امتداد بزرگراه شهید صیاد شیرازی نیز بیان کرد: پروژه صیاد شیرازی امتداد شمالی- جنوبی دارد که در بخش جنوبی به صورت تونلی ادامه یافته که اجرای این تونل توسط شورای شهر تهران به تصویب رسیده و نقشه‌های ان نیز تهیه شده است و  در حال مذاکره با سرمایه گذاران برای اجرای آن به روش B.O.T هستیم. هزینه اجرای این تونل یک میلیارد دلار تعیین شده است. بخش شمالی ان نیز به صورت یک تقاطع غیر همسطح اجرا خواهد شد.

کد خبر 3737723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha