به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به ریودوژانیرو، مهدی هاشمی در ارزیابی اش از عملکرد تیراندازی ایران در سی و یکمین دوره بازیهای المپیک گفت: گرفتن سهمیه المپیک و صعود به فینال کار بسیار بزرگی است. امیدوار بودم بانوان کشورمان نخستین مدال المپیک را بدست بیاورند اما این اتفاق رخ نداد. ان شالله در ادامه شاهد چنین موفقیت هایی باشیم.
وی ادامه داد: در مسابقات المپیک ریو چهره های سرشناسی از رسیدن به فینال باز ماندند و این نشان از سختی مسابقات بود. تیراندازی ایران پتانسیل بالایی دارد و قطعا ما هم می توانیم در مدال های المپیک سهمی داشته باشیم.
رئیس فدراسیون تیراندازی ایران، گفت: عملکرد تیراندازان ایرانی خوب بود و با همه مشکلات توانستند تا این مراحل بالا صعود کنند و همین برای ما کافی است.
وی در مورد مشکلی که برای اسلحه جام بزرگ به وجود آمد، تصریح کرد: شرایط محیطی امروز خوب نبود و هنوز بررسی دقیق در خصوص مشکل اسلحه جام بزرگ انجام ندادم اما ممکن است این مشکل به خاطر شرایط محیطی به وجود آمده باشد و ارتباطی به قدیمی بودن اسلحه نداشته باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، سی و یکمین دوره بازیهای المپیک با حضور بیش از ۱۰ هزار ورزشکار از ۲۰۶ کشور از ۱۵ تا ۳۱ مردادماه به میزبانی شهر ریودوژانیرو برزیل برگزار خواهد شد. کاروان ورزش ایران در دوره قبل که به میزبانی لندن برگزار شد با کسب ۱۲ مدال (۴ طلا، ۵ نقره و ۳ برنز) به عنوان هفدهمی دست پیدا کرد.
نظر شما