پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ شهریور ۱۳۹۵، ۱۷:۱۵

رئیس هیئت بدن‌سازی و پرورش اندام استان همدان خبر داد:

اعزام تیم بدن‌سازی و پرورش اندام همدان به مسابقات قهرمانی کشور

اعزام تیم بدن‌سازی و پرورش اندام همدان به مسابقات قهرمانی کشور

همدان- رئیس هیئت بدن‌سازی و پرورش اندام استان همدان گفت: تیم بدن‌سازی و پرورش اندام استان همدان به مسابقات کشوری اعزام می‌شوند.

مرتضی خدابنده لو در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اعزام تیم بدن‌سازی و پرورش اندام استان همدان به مسابقات کشوری اظهار داشت: تیم بدن‌سازی و پرورش اندام استان همدان برای حضور در مسابقات کشوری از فردا به مدت ۳ روز به تبریز اعزام می‌شود.

وی افزود: این تیم به مربیگری تیمور آئینی و سرپرستی حامد مسکوچی در این مسابقات حاضر می‌شود.

رئیس هیئت بدن‌سازی و پرورش اندام استان همدان با اشاره به نفرات اعزامی به این مسابقات گفت: در رده سنی بزرگ‌سالان ۶۵ کیلوگرم پیمان قنبری، ۷۰ کیلوگرم محسن حیدری، ۷۵ کیلوگرم مهران افشار، ۹۰ کیلوگرم مجید جامه بزرگ و در رده سنی جوانان و وزن ۷۵ کیلوگرم محمدحسین زراعتکار، و وزن ۷۵ کیلوگرم حسن محمدی به این رقابت ها اعزام خواهند شد.

خدابنده لو عنوان کرد: در رده سنی بادی کلاسیک دسته قدی ۳ میلاد میرزایی، دسته قدی ۴ خشایار شفیعی، در رده سنی فیزیک دسته قدی اول حمیدرضایی، دسته قدی دوم محسن عبدلی، دسته قدی سوم جمال احمدی و دسته قدی چهارم رضا غیاسوند نفرات برتر اعزامی هستند.

رئیس هیئت بدن‌سازی و پرورش اندام استان همدان بابیان اینکه یکی از بهترین راه‌های مبارزه با شیوع استفاده از داروهای نیروزا برگزاری کارگاه‌ها و آگاه کردن خانواده‌ها و ورزشکاران از مضرات این داروها است، گفت: در رابطه با دوپینگ نیز باشگاه‌های استان همدان کارگاهی برگزار شد که از آن استقبال خوبی به عمل آمد.

وی با اشاره به پرهزینه بودن رشته بدن‌سازی و پرورش اندام ورزش بیان کرد: رشته بدن‌سازی و پرورش اندام ورزشی پرهزینه‌ است و هر ورزشکار که قصد شرکت در مسابقات کشوری را دارد باید حداقل ۳۰ میلیون تومان هزینه کند، بنابراین این رشته نیاز به اسپانسر دارد.

رئیس هیئت بدن‌سازی و پرورش اندام استان همدان بابیان اینکه در شهر همدان ۷۰ باشگاه و در استان همدان نزدیک به ۱۵۰ باشگاه در رشته بدن‌سازی و پرورش اندام فعالیت می‌کنند، گفت: در این تعداد باشگاه به‌طور سازمان‌یافته ۶۰۰۰ نفر فعالیت می‌کنند که دارای بیمه ورزشی هیئت بدن‌سازی و پرورش اندام هستند.

کد خبر 3749718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha