پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۲۲:۱۱

عضو شورای شهر اردبیل:

وضعیت بدهی شهرداری اردبیل مشخص نیست

وضعیت بدهی شهرداری اردبیل مشخص نیست

اردبیل – عضو شورای اسلامی شهر اردبیل گفت: تاکنون وضعیت بدهی شهرداری اردبیل مشخص نشده و فردی نتوانسته میزان بدهی این مجموعه را استخراج کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سلامت صفری شامگاه دوشنبه در جلسه شورای شهر اردبیل تصریح کرد: تنها آمار بدهی که با وجود اصرار و تأکید مکرر به دست ما رسیده ۱۱۰ میلیارد ریال بدهی بیمه کارکنان شهرداری است.

وی افزود: این بدهی که از سال ۹۳ باقی‌مانده موجب شده است یک تعداد از حساب‌های شهرداری مسدود شود و به دلیل بدهی سنوات قبل برخی حساب‌های شهرداری بسته شده است.

عضو شورای اسلامی شهر اردبیل با ابراز گله‌مندی از برخی اظهارات مبنی بر اینکه این وضعیت به استیضاح شهردار مرتبط است، تصریح کرد: متأسفانه شهرداری اردبیل به کارخانه شایعه‌سازی تبدیل شده است.

صفری تصریح کرد: اینکه بدهی امروز و دیروز را به استیضاح مرتبط بکنند امر شایسته‌ای نیست و متأسفانه مسدود بودن حساب‌ها ایجاب می‌کند هیچ پروژه جدیدی آغاز نشود.

وی با بیان اینکه اغلب پیمانکاران مجموعه شهرداری طلب دارند، ادامه داد: با چنین وضعیتی به واقع نمی‌توان در شهر اردبیل هیچ پروژه عمرانی جدیدی را آغاز کرد.

کد خبر 3762086

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha