پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ شهریور ۱۳۹۵، ۸:۵۱

معاون آموزشی وزارت علوم خبر داد:

کمیته ساماندهی بورسیه‌هاتشکیل شد/ حل مشکل برخی از بورسیه‌ها

کمیته ساماندهی بورسیه‌هاتشکیل شد/ حل مشکل برخی از بورسیه‌ها

معاون آموزشی وزارت علوم از تشکیل کمیته ساماندهی بورسیه ها خبر داد و گفت این کمیته به دستور وزیر علوم تشکیل شده است.

 مجتبی شریعتی نیاسر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تشکیل کمیته ساماندهی بورسیه ها گفت: کمیته ای برای بررسی مواردی از بورسیه ها که به دانشگاه ها اختصاص داده شده، ولی دانشگاه ها به دلایلی نمی توانند آنها را پذیرش کنند، تشکیل شده است.

وی ادامه داد: این کمیته به دستوروزیر علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل شده و معاونت آموزشی نیز پیگیر آن است.

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: هر یک یا دو هفته، جلسه این کمیته برای بررسی موارد مذکور با حضور رئیس دانشگاه های مربوطه برگزار می شود و راه حلی برای آن پیدا می کنیم.

وی ادامه داد: یا رئیس دانشگاه را متقاعد می کنیم که مورد بورسیه را بپذیرند یا اینکه تصمیم می گیریم، فرد را به دانشگاه دیگری معرفی می کنیم.

شریعتی نیاسر درباره تعداد این بورسیه گفت: تعداد قابل توجه ای از بورسیه ها را که با این مشکل مواجه بودند، دراین کمیته ویژه بررسی کرده و برای آنها تصمیم گیری کرده ایم.

کد خبر 3767754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی عابدی ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۳
      0 0
      سلام.آقای دکتر شریعتی نیا اینجانب با معدل بالای نوزده و شاگرد اولی یک دانشگاه مادر اعلام عدم نیاز گرفتم.حتی وزارت علوم هم به دانشگاه گفته که من شایسته بورس بودم ولی بازم اعلام عدم نیاز گرفتم.اعلام عدم نیاز باید دلایل منطقی داشته باشه.ولی متأسفانه برخی افراد با سو ءاستفاده از اختیارتشان در دانشگاه حق امثال من رو میخورند.آیا کسیکه شاگرد اول دانشگاه بوده و مدرک نخبگی داره باید متهم به عدم صلاحیت علمی بشه و اعلام عدم نیاز بگیره.چرا همه ساکتند.زندگی امثال من نابود شد.هیچ اقدامی صورت نگرفته و نمیگیره.
    • نا امید ۱۴:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۳
      0 0
      منم از شاگرد اولهای دانشگاه هستم که الان که دفاع هم کردم ولی دانشگاه برام عدم نیاز زده الان بلا تکلیفم آخه چرا بعد 33 سال درس خوندن و با وجود داشتن زن و فرزند الان باید بیکار باشیم و مضحکه دست فک و فامیل و آشنا باشیم چرا این همه بی عدالتی هست؟ چرا فکری به حال ما نمیشه؟ فقط باید از این کشور بریم که به فکرمون بیافتند؟ لطفا فکری به حالمون بکنید؟ پوسیدیم دیگه
    • ناشناس ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۴
      0 0
      سلام. من در تمام مراحل تحصیل شاگرد اول و الان بعداز دفاع از رساله دکتری و فرصت مطالعاتی و این همه زجر کشیدن علیرغم نظر مثبت گروه و رئیس دانشکده، متاسفانه ریاست دانشگاه عدم نیاز زده است. آخر مگر در دولت روحانی شعار احترام به نظر گروه تخصصی در دانشگاه ها داده نشد. تنها چیزی که الان دیده میشود تندروی روسای دانشگاها به دلیل اختیارات تام بی حد و مرز است. آقای وزیر شما مسئول تمام بی عدالتی های افراد زیر دستتان هستید. جواب زن و بچه ما ها رو شما باید بدید. حیف از این همه عمری که تو این مملکت گذاشتیم.
    • ناشناس ۱۳:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۹
      0 0
      سلام من هم دقیقا با مشکل دوستان مواجهم و علی رغم داشتن وضعیت تحصیلی خوب و معدل بالای 19 ، تنها با مخالفت ریاست دانشگاه عدم نیاز گرفتم و الان یک ساله که بیکارم و انگیزه ای برای ادامه کارهای علمی ام هم ندارم. لطفا رسیدگی کنید که چرا اختیارات ریاست دانشگاه باید به صورتی باشه که بتونه کاملا دلخواه عمل کنه.