پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۵۹

تشریح اقدامات اتوبوسرانی تهران به مناسبت بازگشایی مدارس

تشریح اقدامات اتوبوسرانی تهران به مناسبت بازگشایی مدارس

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اقدامات این شرکت را به مناسبت بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان سنندجی درباره اقدامات شرکت واحد اتوبوسرانی تهران به مناسبت بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی گفت: اشتغال صد درصدی ناوگان خطوط، لغو مرخصی‌های غیرضروری، آماده‌باش کامل عوامل گشت خطوط اتوبوسرانی از ابتدا تا پایان ساعت کار خطوط از جمله اقدامات صورت گرفته است.

وی همچنین استقرار عوامل نظارتی در مکان‌های پرمسافر و گلوگاهی شبکه، اعلام موارد ترافیکی و مشکلات راهبردی در سطح شبکه خطوط به مرکز کنترل ترافیک ونظارت از طریق سایت نظارت تصویری توسط عوامل مربوطه و انتقال موارد و مشکلات به مسئولان مربوطه را از دیگر این اقدامات خواند.

سنندجی با اعلام نظافت کلی اتوبوس‌ها و مینی بوس‌های تحت پوشش و انجام عملیات روشویی، توشویی، صندلی‌شویی، شیشه‌شویی و ... اظهار کرد: نسبت به شناسایی کامل مراکز فرهنگی (دبستان، دبیرستان، دانشگاه، آموزشگاه و ... به تفکیک تعداد مدارس تحت پوشش هر سامانه اقدام و در مسیرهای شبکه خطوط با مسئولان مربوطه به منظور دستیابی به اطلاعات مورد نیاز (از قبیل زمان شروع و پایان کلاس‌های درس و همچنین تعداد دانش‌آموزان) و برنامه‌ریزی بر مبنای اطلاعات تهیه شده جهت سرویس‌رسانی مناسب به شهروندان مذاکره کردیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، اضافه کرد: در مسیر سامانه تندرو دو؛ ۲۳۷ مدرسه و مرکز آموزشی و دانشگاهی، سامانه تندرو سه؛ ۳۰۵ مدرسه، مرکز آموزشی و دانشگاهی، سامانه تندرو چهار؛ ۸۰ مدرسه، مراکز آموزشی و دانشگاهی، سامانه تندرو پنج؛   ۵۵۸ مدرسه، مراکز آموزشی و دانشگاهی، سامانه تندرو شش؛ ۲۹۲ مدرسه، مراکز آموزشی و دانشگاهی وجود دارد.

وی با اشاره به ملزم کردن پرسنل خطوط (راننده، مدیران خطوط، مسئولان نواحی و ...) به استفاده از لباس فرم، هماهنگی در خصوص فعال کردن کلیه باجه‌های فروش کارت بلیت، عنوان کرد: صدور دستورالعمل به شرکت‌های خصوصی تحت نظارت در محدوده سرویس‌رسانی مناطق و سامانه‌ها پیرامون اشتغال حداکثری ناوگان و نظارت بهینه بر عملکرد اتوبوسرانان جمعی، پیگیری ویژه رفع مشکلات مربوط به مبلمان شهری مرتبط با اتوبوسرانی در پایانه‌ها، ایستگاه‌های عادی و تندرو از طریق مناطق شهرداری و پیگیری راه‌اندازی خط اتوبوس برقی با ۳۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شده متناسب با استانداردهای مرتبط از اقداماتی است که همزمان با شروع سال تحصیلی مورد توجه قرار گرفت.

کد خبر 3777551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha