پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۱۱

جایگاه سبک و زبان در نقد ادبی بررسی می‌شود

جایگاه سبک و زبان در نقد ادبی بررسی می‌شود

نشست نقد و بررسی کتاب «سبک و زبان در نقد ادبی» سه‌شنبه ۱۳ مهر در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز فرهنگی شهر کتاب، نشست نقد و بررسی کتاب «سبک و زبان در نقد ادبی» به عنوان نشست هفتگی شهر کتاب روز سه شنبه ۱۳ مهر در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار می‌شود.

به تازگی کتاب «سبک و زبان در نقد ادبی» نوشته راجر فاولر با ترجمه مریم مشرف به فارسی منتشر شده است. فاولر در این کتاب به معرفی همه دیدگاه‌های انتقادی زبان محور و روشن ساختن نقاط قوت و ضعف آن پرداخته و ارتباط آن‌ها با یکدیگر را به صورت نظام‌مند نمایش داده است.

بسیاری از دیدگاه‌های نقدی که در سال‌های اخیر معرفی شده، ریشه در نظریات مربوط به سبک‌شناسی و نقد زبان‌شناختی دارد ولی هنوز اثری که پیوستگی زنجیره‌وار این دیدگاه‌ها را نشان بدهد و مراحل بسط نظری آن‌ها را روشن سازد در اختیار نبوده است. کتاب فاولر در این زمینه راهگشاست.

 نشست هفتگی شهر کتاب روز سه‌شنبه ۱۳ مهر از ساعت ۱۶:۳۰ به نقد و بررسی کتاب «سبک و زبان در نقد ادبی» اختصاص دارد که با حضور ابوالفضل حری، محمد راغب و مریم مشرف در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ سوم برگزار می‌شود.

کد خبر 3783522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha