به گزارش خبرنگار مهر، عنایت الله امیرحاجیلو پیش از ظهر شنبه، در مراسم تجلیل از شش آتش نشان چادگانی، اظهار داشت: درسال جاری یک هزار و ۷۰۰ تماس تلفنی برای گزارش ۱۵۰ مورد آتش سوزی با پایگاه آتش نشانی چادگان برقرار که تمامی موارد آتش سوزی رفع شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از تخصیص نیافتن اعتبارات عمرانی تملک دارایی سال جاری شهرداری چادگان به ارزش شش میلیارد ریال، گلایه کرد و گفت: با تخصیص این بودجه بسیاری از طرح های عمرانی شهر چادگان شتاب خواهد گرفت.
شهردار چادگان همچنین ادامه داد: شهرداری چادگان هزینه خرید و نصب دوربین های نظارتی، امنیتی و ایمنی که می تواند خسارت های احتمالی را کاهش دهد را به سازمان مخابرات استان اصفهان پرداخت کرده اما تا کنون مخابرات استان اصفهان به هیچکدام از تعهداتش نسبت به نصب دوربین ها در شهر چادگان عمل نکرده است و در شهر چادگان هیچ دوربین نظارتی و ایمنی وجود ندارد.
وی همچنین به میزان رشد فعالیت های عمرانی شهرداری چادگان اشاره کرد و افزود: پیشرفت طرح های شهرداری چادگان در سه سال گذشته به اندازه ۱۳ سال گذشته بوده است.
نظر شما