به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریعتی صبح امروز جمعه در دیدار با یک شرکت سرمایه گذار روسی در اهواز با بیان تعاملات اقتصادی، صنعتی و فرهنگی میان کشور ایران و روسیه خصوصا در دوره اخیر و حمایت این کشور از مواضع حق طلبانه ایران، آن را فرصتی برای گسترش زمینه تعامل و همکاری دانست.
شریعتی تصریح کرد: پیش از این از توان فنی شرکت های روسی برای ساخت نیروگاه تولید برق رامین در استان بهره برده ایم و این نیروگاه در شبکه برق کشور به تولید برق می پردازد. در حال حاضر هم نیروگاه دوم سد دز توسط وزارت نیرو به صورت فاینانس در حال عقد قرار داد است که در این زمینه شرکت های روسی نقش فعالی دارند.
استاندار خوزستان با اشاره به ظرفیت های بسیار مهم نفتی در غرب کارون و در حوزه پتروشیمی از آمادگی این استان برای پذیرش سرمایه گذاری های شرکت های روسی خبر داد.
شریعتی با اشاره به اینکه قراردادهای سرمایه گذاری در حوزه نفتی آزادگان به میزان ۲.۵ میلیارد دلار باعث ایجاد بازار بزرگ صنعتی و اقتصادی می شود که همین امر نیاز استان را به یک فرودگاه بزرگ بین المللی را ضروری کرده است.
وی بیان کرد: علاوه بر اینکه برای ساخت فرودگاه بین المللی با همکاری شرکت های خارجی آمادگی داریم، در پروژه های راه سازی مهمی مثل آزاد راه اهواز اندیمشک، خوزستان به فارس و راه آهن اهواز -ایذه -شهرکرد نیز آماده همکاری با شرکت های خارجی هستیم.
این شرکت روسی قرار است در مدت اقامت در اهواز با بررسی جوانب نظر خود را در خصوص ساخت فرودگاه های بین المللی در اهواز با سرمایه خارجی اعلام کند.
نظر شما