پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۹:۰۲

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد:

ساماندهی ۱۰۶ گلزار شهدا در استان یزد هنوز آغاز نشده است

ساماندهی ۱۰۶ گلزار شهدا در استان یزد هنوز آغاز نشده است

یزد ـ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد گفت: هنوز عملیات ساماندهی ۱۰۶ گلزار شهدا در استان یزد آغاز نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد ابراهیمی در جلسه مجمع نمایندگان استان یزد با مدیران اجرایی ۱۳ دستگاه استان در تالار فرهنگیان یزد اظهار داشت: در حال حاضر در استان یزد در مناطق شهری و روستایی ۳۲۷ گلزار شهدا وجود دارد که برخی از آنها ساماندهی شده اند.

وی با اشاره به ساماندهی ۶۰ درصد از این گلزارها بیان کرد: ۱۷۹ گلزار شهدا ساماندهی شده، ۴۲ گلزار در دست ساماندهی است و کار ساماندهی ۱۰۶ گلزار نیز هنوز آغاز نشده است.

ابراهیمی تصریح کرد: کمبود اعتبار برای ساماندهی گلزار شهدا از مشکلات اصلی در این زمینه است و در صورتی که مسئولان استان توجه ویژه ای به این امر نشان دهند، می توانیم طرح های ساماندهی نشده را نیز به سرعت در دستور کار قرار دهیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد در مورد آمار شهدا، جانبازان و آزادگان استان یزد نیز اظهار داشت: استان یزد ۳ هزار و ۶۶۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

وی افزود: در استان یزد، هفت خانواده دارای سه فرزند شهید، ۱۲۴ خانواده دارای دو فرزند شهید و ۱۳۰ خانواده نیز درای خانواده‌های تک فرزند ذکور بوده‌اند.

ابراهیمی در مورد جانبازان استان نیز اظهار داشت: آمار جانبازان استان یزد ۹ هزار و ۶۱۷ نفر است که ۲۱ نفر از جانبازان قطع نخاعی هستند.

وی مجموع افراد زیر پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد با احتساب خانواده‌های شهدا و ایثارگران و آزادگان را ۶۵ هزار نفر اعلام کرد.

کد خبر 3792573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha