به گزارش خبرنگار مهر، مرضیه قنبریان صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران از بررسی آسانسور دستگاه های اجرایی استان خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت استاندارد سازی آسانسور دستگاه های اجرایی استان و رفت و آمد طیف گسترده ای از مردم به این ادارات کار بررسی آسانسور آنها در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه تا کنون ۱۸ دستگاه آسانسور مربوط به ۱۲ دستگاه اجرایی استان بررسی و آزمایش شده اند، تصریح کرد: از این تعداد تنها یک دستگاه آسانسور با اصول استاندارد مطابقت داشته که آن هم فاقد گواهی است و باید برای دریافت آن اقدام کنند.
مدیرکل استاندارد استان لرستان با تاکید بر اینکه این موضوع به استاندار لرستان و معاون عمرانی استانداری اطلاع رسانی شده است، یادآور شد: دستگاه های مربوطه باید هرچه زودتر نسبت به استاندارد سازی آسانسورهای خود اقدام کنند.
قنبریان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرارسیدن فصل سرما و استفاده مردم از عایق های رطوبتی برای پوشش بام ها اظهار داشت: منبع اصلی تولید عایق های رطوبتی استان مرکزی است.
وی با بیان اینکه در این مکاتبات اعلام شد که بالغ بر ۲۰ تا ۳۰ برند عایق رطوبتی استاندارد ندارند، تصریح کرد: تقلب در این رابطه خیلی زیاد است و مردم باید به نشان استاندارد روی این کالاها دقت کرده و سپس خریداری کنند.
مدیرکل استاندارد استان لرستان با اشاره به اینکه برای واحدهای تولید کننده عایق های رطوبتی لرستان هم با برنامه ریزی یک طرح تا کنون ۸ واحد بازدید و نمونه برداری شده اند، گفت: این آزمون ۲۸ روز طول می کشد که نتیجه آن را به اطلاع عموم می رسانیم.
نظر شما