پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۵۳

گروه تاریخ و تمدن غرب پژوهشکده غرب‌شناسی؛

کارگاه آموزشی بازخوانی هستی شناسی بنیادی هایدگر برگزار می‌کند

کارگاه آموزشی بازخوانی هستی شناسی بنیادی هایدگر برگزار می‌کند

گروه تاریخ و تمدن غرب پژوهشکده غرب‌شناسی و علم پژوهی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کارگاه آموزشی بازخوانی هستی شناسی بنیادی هایدگر را برگزار می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، گروه تاریخ و تمدن غرب پژوهشکده غرب‌شناسی و علم پژوهی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کارگاه آموزشی بازخوانی هستی شناسی بنیادی هایدگر را با اهتمام به مفاهیم پراکسیس و پوئسیس برگزار می کند.

این کارگاه آموزشی با ارائه سید مجید کمالی با هدف افزایش دانش نظری تفکر و اندیشه هایدگر جوان، ارتقای مهارت تحلیل تاریخی، انتقادی اندیشه هایدگر نخست پیش از گشت، تقویت و توانمندسازی فلسفه هایدگر(تا زمان نگارش هستی و زمان) برگزار می شود.

کارگاه فوق به مدت ۴ ساعت (۲ جلسه ۲ ساعته) از ۲۶ آبان ماه روزهای چهارشنبه ساعت ۱۰ الی ۱۲ و دوشنبه ۱۴ الی۱۶ در محل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود.

کد خبر 3803240

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha