پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ آبان ۱۳۹۵، ۸:۴۲

ظهره‌وند:

هدف غرب از مذاکره در رابطه با سوریه، خاتمه دادن به بحران نیست

هدف غرب از مذاکره در رابطه با سوریه، خاتمه دادن به بحران نیست

کارشناس مسائل سیاسی گفت: هدف غربی ها از مذاکره در ارتباط با بحران سوریه خاتمه دادن به آن، به معنای واقعی کلمه نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل ظهره وند، درمصاحبه با برنامه «بدون خط خوردگی» ‌ رادیو گفت‌وگو، با اشاره به دو جریان عمده که در ارتباط با بحران سوریه وجود دارد و کشورهای مختلف هر یک با توجه به نگاهشان به یکی از این جریانات نزدیک هستند، ادامه داد: هر دو طرف عنوان می‌کنند که باید بحران سوریه از طریق راه حل سیاسی خاتمه پیدا کند ولی طرف غربی در کنار این تاکید از نیروهای تروریستی که از خارج از منطقه به این کشور آمده اند، حمایت تسلیحاتی و مالی می‌کند و برای حل این بحران نیز شرط و شروط می گذارد.

این دیپلمات باسابقه کشورمان، با اشاره به سفر اخیر فدریکا موگرینی به تهران جهت رایزنی با مقامات کشورمان در ارتباط با بحران سوریه اظهار کرد: غربی ها در مدیریت بحران ایجاد شده در این منطقه با چالش روبرو شده اند و تلاش دارند سرمایه گذاری هایی که در این چند سال انجام داده اند را به نوعی حفظ کنند.

وی با بیان اینکه طرف مقابل بعضا به حق حاکمیت دولت سوریه نیز احترام نمی گذارد، تصریح کرد : اگر آنها اکنون صحبت از مذاکره و راه حل می‌کنند به خاطر این  است که شرایط را به گونه ای به نفع نیروهای تروریستی در سوریه تغییر دهند، آنها را بار دیگر تجهیز کنند و از فروپاشی تروریست ها جلوگیری کنند.

ظهره وند با بیان اینکه آنچه که غربی ها به زبان می آورند با عملشان متناقض است، ‌ادامه داد: سفر موگرینی به تهران تائیدی به ضعف طرف مقابل برای بحران ایجاد شده است ولی باید این نکته را توجه داشت که آنها حل و فصل این موضوع را در راستای گسترش هژمونی و سلطه گری خود تعریف می‌کنند و در حالی صحبت از حقوق بشر می‌کنند که به صورت صریح از گروه های تروریستی چون جبهه النصره و داعش حمایت می‌کنند و این خود باعث اعتراضاتی در سطح افکار عمومی غرب نیز شده است.

این دیپلمات با بیان اینکه هدف غربی ها از مذاکره و رایزنی در ارتباط با بحران سوریه خاتمه دادن به این بحران به معنای واقعی آن نیست، گفت: آنها خاتمه این بحران را در تحقق اهداف ژئواستراتژیکی می دانند که در این منطقه به دنبال آن هستند.

کد خبر 3811830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha