به گزارش خبرگزاري "مهر"، احمدي نژاد در اين ديدار كه در حاشيه دومين و آخرين روز چهاردهمين اجلاس سران كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد برگزار شد، با اشاره به روحيات آزاديخواهانه و عزتمندانه دو ملت ايران و بوليوي بر گسترش مناسبات دو جانبه در همه زمينه ها از جمله انرژي و نفت تاكيد كرد.
احمدي نژاد افزود: ظرفيت هاي دو كشور براي توسعه روابط بسيار فراوان است و ايران و بوليوي بايد از اشتراكات سياسي خود در جهت ارتقا سطح همكاري ها بهره ببرند.
رئيس جمهوري اسلامي ايران با تمجيد از روحيات مستقل مردم بوليوي كه به انتخاب آقاي اوو مورالس رئيس جمهوري مردمي اين كشور منجر شده است ، خواستار افزايش مناسبات و تبادل نظر كشورهاي دوست در موضوعات مختلف دو جانبه و بينالمللي شد.
به گزارش مهر، رئيس جمهوري بوليوي نيز با تمجيد از مواضع اصولي و شجاعانه جمهوري اسلامي ايران در موضوعات بين المللي، توسعه مناسبات دو جانبه در بخش هاي مختلف و افزايش تبادل نظر دو كشور در مسايل بين المللي را خواستار شد.
اوو مورالس با تاكيد براهميت مناسبات گسترده با جمهوري اسلامي، استفاده از تجربيات ايران را در موضوعات مختلف براي پيشرفت كشورش ضروري دانست .
در اين ديدار همچنين دو طرف بر ارتقاي نمايندگي هاي دو كشور در كشور مقابل، براي توسعه مناسبات تاكيد كردند.
نظر شما