پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۵۱

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه مطرح کرد:

ممانعت از تهاجم فرهنگی وکاهش آسیب‌های اجتماعی باتوجه به بازی

ممانعت از تهاجم فرهنگی وکاهش آسیب‌های اجتماعی باتوجه به بازی

کرمانشاه- مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه بر نقش بازی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دوران بزرگسالی تاکید کرد و عدم توجه به بازی کودکان را مسیری برای هجمه فرهنگی دشمنان دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، امید قادری امروز سه شنبه در آیین افتتاحیه کارگاه آموزشی بازی درمانی که در محل هتل پارسیان کرمانشاه برگزار شد با اشاره به نگرانی های موجود و دغدغه مقام معظم رهبری نسبت به فرهنگ وارداتی از طریق بازی‌های بیگانه گفت: امروزه فرهنگی که از طریق بازی وارد ذهن کودکان می شود باعث به صدا درآمدن زنگ خطر در این عرصه شده است.

وی افزود: مقام معظم رهبری هم از هجمه ای که از طریق این بازی ها وارد فرهنگ ما می شود ابراز نگرانی کرده اند، چرا که بازی نقش مهمی در پرورش فکر و آموزش کودکان دارد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تاکید کرد: ما باید به سمت بومی سازی بازی ها برویم و همین بازی ها تاثیر زیادی در یادگیری و رفتار کودکان دارد و می تواند مانع از بروز آسیب‌های اجتماعی در آنان طی دوران بزرگسالی شود.

وی هم چنین بر توجه به موضوع بازی و آموزش کودکان مددجوی مراکز بهزیستی از این طریق تاکید کرد و تنها تامین خوراک و نیازهای از این دست برای آنان را کافی ندانست.

قادری بر توانمندسازی معلولین ذهنی از طریق آموزش و بازی تاکید کرد و گفت: باید توجه بیشتری به امر آموزش و بازی در مراکز بهزیستی شود.

وی با اشاره به مشکلات موجود در مراکز بهزیستی گفت: بخشی از این مشکلات ناشی از کمبود منابع مالی است و خواستار حمایت بیشتر بهزیستی کشور از مراکز روزانه و شبانه هستیم.

کد خبر 3818644

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha