پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۳۹

ولایتی در دیدار قائم مقام وزیر خارجه سوئد:

کشورهای منطقه دربرابر توطئه های تفرقه افکنانه ایستادگی خواهند کرد

کشورهای منطقه دربرابر توطئه های تفرقه افکنانه ایستادگی خواهند کرد

ولایتی با بیان اینکه جنایت هایی که امروز بر علیه دولت ها و ملت های معلوم این منطقه می شود در تاریخ بی نظیر است گفت: کشورهای منطقه در مقابل توطئه تفرقه افکنانه ایستادگی خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر ولایتی، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز با خانم «سودر»، قائم مقام وزیر خارجه سوئد دیدار و گفتگو کرد.

ولایتی در این دیدار ضمن تاکید بر ضرورت گسترش فعالیت  های دو جانبه گفت: روابط تاریخی و مهمی میان دو کشور برقرار است و همکاری ایران و سوئد بسیار قدیمی است که امیدوارم با رفت وآمدهای مقامات دو کشور شاهد تقویت روابط در همه زمینه ها باشیم.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک با تاکید بر توجه کشورهای اروپایی نسبت به اتخاد سیاست های مستقل تر افزود: موضوعات منطقه از نظر ایران بی تردید راه حل نظامی ندارد و باید برای دستیابی به راه حل سیاسی و ایجاد صلح و ثبات در منطقه تلاش و همکاری کرد که در این خصوص جمهوری اسلامی ایران آمادگی همکاری با کشورهای علاقه مند را دارد.

وی درباره اوضاع سوریه و عراق عنوان کرد: جنایت های که امروز بر علیه دولت ها و ملت های معلوم این منطقه می شود در تاریخ بی نظیر است و البته کشورهای منطقه در مقابل طرح ها و توطئه تفرقه افکنانه که به دنبال تجزیه و تصنیف کشورهای این منطقه است ایستادگی خواهند کرد.

همچنین در این دیدار قائم مقام وزیر خارجه سوئد با تاکید بر جایگاه و اهمیت ایران در منطقه و روابط دو جانبه  به برخی از مشکلات حوزه اروپا اشاره و گفت: موضوع مهاجران که شما تلاش زیادی در این زمینه داشته اید و به آن ارج می نهیم از جمله مشکلات جدی کشورهای اروپایی است و امیدواریم با استفاده از تجربیات ایران بتوانیم در این زمینه اقدامات مناسبی را به انجام رسانیم.

کد خبر 3818690

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha