به گزارش خبرگزاري مهر، اين روزنامه بين المللي نوشت : در حالي كه اتحاديه اروپا با ايران در مورد آغاز مذاكرات رسمي در مورد برنامه هسته اي آن گفتگو مي كند، اما آمريكا در تلاش است تا فشارهاي اقتصادي خود را عليه ايران افزايش دهد.
" هانك پلسون" وزير جديد خزانه داري آمريكا شخصا بر وزراي دارايي و مديران بانك مركزي فشار وارد مي كند تا اين اطمينان را ايجاد كند كه سيستم هاي مالي ملي آنها مورد استفاده شخصيتهاي ايراني قرار نمي گيرد.
به نوشته اين روزنامه، اما اين در حالي است كه تلاشهاي آمريكا، برخي مقامهاي اروپايي را كه مخالف تلاشهاي آمريكا براي اعمال تحريم عليه ايران هستند، عصباني كرده است.
فايننشال تايمز مي افزايد: آمريكا تلاش كرده است تا " ائتلاف كشورهاي نگران" را براي تحميل محدوديتهاي مالي عليه ايران گرد هم آورد. بازيگران اصلي اين ائتلاف اتحاديه اروپا و ژاپن و چارچوب طبيعي آن نيز گروه 7 خواهد بود.
آمريكا اخيرا در ادامه تقابل با خواسته جامعه بين المللي مبني بر ضرورت حل ديپلماتيك موضوع هسته اي ايران و اجتناب از هرگونه تنش آفريني و اقدامات منفي دراين زمينه از گروه 7 كشور صنعتي جهان خواست تا اين كشور را براي اعمال تحريم هاي مالي ايران همراهي كنند.
آمريكا در توجيه مانع تراشي خود در برابر فعاليتهاي هسته اي صلح آميز ايران و تلاش براي پايمال كردن حقوق مسلم ومشروع اعلام كرده است كه هدف از اين كار ممانعت از حمايت ايران از تروريست ها مي باشد.
"هنري پالسن" وزيرخزانه داري آمريكا پس از نشست گروه هفت در سنگاپور گفت :" اين مهم است تا از احتمال آسيب رساني گروههاي افراطي به سيستم مالي بين المللي جلوگيري كنيم و از امنيت و سلامت آن مراقبت كنيم."
وزارت خزانه داري آمريكا در ماه جاري، انجام فعاليتهاي بازرگاني تمام بانكهاي آمريكايي با اين بانك را متوقف كرده است.
نظر شما