پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ آبان ۱۳۹۵، ۸:۵۹

یک نماینده مجلس خبر داد:

بررسی علت مرگ دانشجوی دانشگاه کاشان/ کسی مقصر شناخته نشد

بررسی علت مرگ دانشجوی دانشگاه کاشان/ کسی مقصر شناخته نشد

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: موضوع علت مرگ دانشجوی دانشگاه کاشان بررسی شد و جمع بندی این بررسی منجر به تقویت سیستم مشاوره وزارت علوم شد.

حبیب الله ده مرده در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: درجلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی موضوع علت مرگ دانشجوی دانشگاه کاشان با حضور وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان این وزارتخانه بررسی شد.

وی افزود: گزارشی درخصوص مرگ دانشجو دانشگاه کاشان تهیه شده بود که این گزارش به وزارت علوم منعکس شد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطرنشان کرد: طبق گزارش ارائه شده فردی در این زمینه مقصر شناخته نشد و تاکید شد تا وزارت علوم سیستم ارائه مشاوره های دانشجویی خود را تقویت کند.

دهمرده تاکید کرد: در جلسات مختلف کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس موضوع مرگ دانشجوی دانشگاه کاشان بررسی شده است و جمع بندی نهایی در این زمینه اعلام شد.

به گزارش مهر، دانشجوی دوره دکتری دانشگاه کاشان اوایل تیرماه خودکشی کرد که برخی از دوستان این دانشجو علت خودکشی وی را مشکلات ناشی از فرآیند بورس تحصیلی این دانشجو اعلام کردند بنابراین در کمیته آموزش و تحقیقات مجلس کمیته ای برای بررسی این موضوع تشکیل شد.

این کمیته با حضور در دانشگاه کاشان گزارشی را درخصوص خودکشی این دانشجو تهیه کرد و این گزارش در جلسه روز گذشته کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به وزیر علوم ارائه شد.

کد خبر 3823457

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha