به گزارش خبرگزاري "مهر"، دكتر احمدي نژاد در اين ديدار با بيان اينكه جمهوري اسلامي ايران همواره از درگيري و تنش دوري جسته تاكيد كرد: ايران معتقد است در صورتي كه كشورهاي اروپايي مواضع مستقلي در برنامه هسته اي ايران اتخاذ كنند اين مسئله قابل حل است.
رئيس جمهور با تاكيد بر نقش و موقعيت ممتاز جمهوري اسلامي ايران در منطقه خاورميانه و مسايل بين المللي گفت: نفرت ملت هاي منطقه از رفتار آمريكا و دخالت هاي آن در امور داخلي كشورهاي منطقه روز بروز بيشتر شده و اميد داريم كشورهاي اروپايي با اتخاذ مواضع موثر تحولات را به خوبي درك كنند.
دكتر احمدي نژاد همچنين از موضع گيري ايتاليا در جريان تجاوز رژيم صهيونيستي به خاك لبنان قدرداني كرد و افزود: آمريكا و انگليس كه مدعي نگراني دستيابي جمهوري اسلامي ايران به فناوري صلح آميز هسته اي هستند نه تنها در مقابل فعاليت هاي تسليحاتي رژيم صهيونيستي سكوت اختيار كرده اند بلكه با تسليح اين رژيم به انواع پيشرفته ترين سلاح ها سردمداران آن را در جريان تجاوز به لبنان كمك كرده اند.
"رومانو پرودي" نخست وزير ايتاليا نيز در اين ديدار با ابراز علاقه مندي كشورش به توسعه و گسترش روابط همه جانبه با ايران، به سطح خوب مناسبات تجاري دو كشور اشاره كرد و اظهار داشت: ايتاليا معتقد است مذاكره و گفتگو بهترين راه حل پرونده هسته اي ايران است و ما اميدواريم روند مذاكرات به صورت مثبت به پيش رود.
نخست وزير ايتاليا با تاكيد بر اينكه جمهوري اسلامي ايران به عنوان يك واقعيت مهم بين المللي داراي نقشي فعال و تاثير گذار در منطقه است، گفت: امروز جمهوري اسلامي ايران از جايگاه ويژه اي در مناسبات منطقه اي و بين المللي برخوردار است.
نظر شما