علی عرب در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه خدمات حمایتی کمیته امداد با هدف توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت ارائه میشود تا آنان بتوانند در کنار سایر اقشار جامعه، به زندگی خود ادامه دهند، افزود: در این راستا ۳۴ میلیارد ریال مستمری به حساب سرپرستان خانوادههای تحت حمایت این نهاد در سطح استان واریز شده است.
وی گفت: مستمری ماهانه به منظور رفع بخشی از نیازهای اساسی مددجویان تحت حمایت پرداخت میشود تا آنان بتوانند لوازم ضروری زندگی خود را تامین کنند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام (ره) استان سمنان با بیان اینکه از ۱۲ هزار و ۲۸۷ خانواده تحت حمایت این نهاد در استان، ۹ هزار و ۱۸۵ خانوار از مستمری پرداختی این نهاد طی شش ماهه نخست امسال بهرهمند شدند، افزود: با توجه به توانمندسازی خانوادهها و خروج آنان از چرخه حمایتی، در سالجاری تعداد افراد مستمریبگیر کاهش یافته است.
عرب با اشاره به اینکه در کنار مستمری پرداختی که به صورت ماهانه به حساب سرپرستان خانوار واریز میشود، کمیته امداد خدمات حمایتی دیگری را نیز به مددجویان می دهد، گفت: خدمات معیشتی، درمانی، تحصیلی، فرهنگی، ساخت و تعمیر مسکن، کمک هزینه جهیزیه، وام کارگشایی و آموزشهای فنی و حرفهای و پرداخت تسهیلات اشتغال زایی از جمله خدمات این نهاد به اقشار آسیب پذیر است.
وی با بیان اینکه از مجموع ۱۲ هزار و ۲۸۷ خانواده تحت حمایت این نهاد در استان، ۹ هزار و ۱۸۵ خانواده، معیشت بگیر و سه هزار و ۱۰۲ خانواده در قالب تک و چند خدمتی از خدمات این نهاد بهره مند می شوند، خاطرنشان کرد: پارسال بیش از ۷۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، مستمری به حساب سرپرستان خانوادههای تحت حمایت واریز شده است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد سمنان با بیان اینکه تمامی خدمات این نهاد با هدف بهبود وضعیت معیشتی و توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت اجرا میشود، افزود: توانمندسازی خانوادههای نیازمند در اولویت فعالیتهای کمیته امداد قرار دارد که با ارائه آموزشهای لازم و پرداخت تسهیلات اشتغال، درصدد هستیم مددجویان را به مرز خودکفایی نزدیک کنیم.
عرب با اشاره به اینکه ایجاد فرصتهای شغلی مناسب برای مددجویان، کاهش وابستگی آنان به کمیته امداد را به دنبال دارد، تصریح کرد: این امر ضمن استقلال اقتصادی خانوادههای نیازمند، موجب خروج آنان از چرخه حمایتی کمیته امداد میشود.
وی با بیان اینکه کمیته امداد استان تمام تلاش خود را در راستای رفع فقر و محرومیت از منطقه به کار گرفته است، گفت: توانمندسازی و خوداتکایی مددجویان، توسعه و پیشرفت منطقه را نیز به دنبال دارد که در حد وسع و توان خود برای دستیابی به این مهم کوشش میکنیم.
نظر شما