به گزارش خبرگزاري "مهر"، در اين ديدار كه در حاشيه اجلاس مجمع عمومي سازمان ملل متحد انجام شد، طرفين با اشاره به سوابق خوب همكاري هاي دو جانبه در زمينه كشاورزي و دامپروري بر ضرورت گسترش اين روابط در تمام زمينه ها و جلوگيري از تاثير تحولات بين المللي بر روابط دو جانبه تاكيد و ضرورت فعال كردن كميسيون مشترك اقتصادي دو كشور را مورد توجه قرار دادند.
وزير امور خارجه كشورمان ضمن بيان آخرين تحولات فعاليت هاي صلح آميز هسته اي كشورمان، به مذاكرات آقايان لاريجاني و سولانا اشاره وبر ضرورت ادامه اين مذاكرات بدون هيچ پيش شرط و تا حصول نتيجه مطلوب براي طرفين تاكيد نمود.
وزير خارجه ايرلند نيز با ارزيابي مثبت اين گفتگوها، حمايت كشورش از اين مذاكرات را اعلام واظهار اميدواري نمود كه طرفين هر چه زودتر به نتيجه مطلوب برسند.
متكي همچنين با اشاره به تحولات عراق، افغانستان ولبنان، اشغالگري و تجاوز را عامل گسترش درگيري ها و بي ثباتي در منطقه اعلام و خروج زمان بندي شده اشغالگران از كشورهاي منطقه را موجب بازگشت آرامش و ثبات دانست.
نظر شما