پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۰۲

در نشست کارگروه فوتبال شورای ورزش استان یزد مطرح شد؛

«فوتبال یزد» نام جدید تیم لیگ دسته اولی فوتبال یزد

«فوتبال یزد» نام جدید تیم لیگ دسته اولی فوتبال یزد

یزد ـ نشست کارگروه فوتبال شورای ورزش استان یزد برگزار شد و در نخستین گام، نام تیم لیگ دسته اولی فوتبال یزد تعیین شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نام تیم فوتبال لیگ دسته اولی یزد، «فوتبال یزد» انتخاب شد و علاقمندان به فوتبال از این پس تیم محبوب خود را به این نام خواهند شناخت.

محمدرضا طاقه باف نیز به عنوان نماینده هیئت موسس این تیم معرفی شده است.

طاقه باف در نخستین نشست کارگروه فوتبال شورای ورزش استان یزد در مورد این تیم که به تازگی امتیاز آن واگذار شده است، گفت: با توجه به قرار داشتن در نیم فصل مسابقات و مشکلات مالی که تیم با آن روبه‌روست، با حمایت نماینده مردم یزد و اشکذر مقرر شد مبلغی به تیم تزریق شود تا تمرینات تیم از سرگرفته و بخشی از مشکلات مالی آن برطرف شود.

وی با اشاره به وظیفه حمایتی نماینده مردم یزد و اشکذر گفت: تیم ‌داری امری تخصصی است و ورود نماینده مردم یزد و اشکذر به این موضوع تنها به دلیل حمایت از ورزش یزد بوده و تیم جدید در قالب باشگاه فرهنگی ورزشی هر چه سریع‌تر باید با شناختن سهامداران خود و تعیین نام مناسب به دنبال فراهم کردن منابع مالی پایدار برای ادامه فعالیت باشد.

نماینده هیئت موسس تیم فوتبال یزد ضمن برشمردن اهمیت پتانسیل ورزش در بین جوانان گفت: انتظار می‌رود مسؤولان استان از جمله استاندار یزد همچنین سایر مسؤولان ورزشی و هیأت فوتبال با ورود به این حوزه و حمایت و فراهم کرد شرایط مساعد در جهت بهبود و ثبات این تیم گام بردارند.

کد خبر 3864955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha