پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۰:۰۴

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان:

مانور زلزله با رویکرد اسکان اضطراری در گلستان برگزار شد

مانور زلزله با رویکرد اسکان اضطراری در گلستان برگزار شد

گرگان- مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: مانور زلزله با رویکرد اسکان اضطراری در شهرستان آق قلا برگزار شد.

حسین احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر از برگزاری مانور زلزله با رویکرد اسکان اضطراری با حضور جمعیت هلال‌احمر استان گلستان و ادارت و سازمان‌های عضو کارگروه تخصصی امداد و نجات و آموزش همگانی در روستای قرنجیک پورمان شهرستان آق‌قلا در روز یکشنبه خبر داد و گفت: این مانور باهدف شناسایی نقاط قوت و ضعف در روش‌های مقابله با حوادث و اقدام در جهت رفع نواقص و همچنین تمرین و هماهنگی بین سازمان‌های پاسخ‌دهنده به حوادث، آمادگی مرکز فرماندهی، کنترل و هماهنگی بین سازمان‌های شرکت‌کننده و تمرین و استقلال تیمهای عملیاتی شرکت‌کننده به لحاظ تأمین مایحتاج خود برگزار شد.

وی افزود: در این مانور، ۱۹ دستگاه عضو کارگروه تخصصی امداد و نجات و آموزش همگانی متشکل از ۱۳۰ تن و ۴۰ دستگاه خودرو حضور داشتند.

احمدی اظهار کرد: جمعیت هلال‌احمر استان گلستان در طرح امداد و نجات زمستانه سال ۱۳۹۵ که از ۱۵ آذر آغاز شد، در ۱۴ پست و پایگاه ثابت و سیار به‌علاوه امداد هوایی، آنست، eoc، در این طرح مشارکت دارند.

وی تصریح کرد: ۹ هزار و ۳۹۶ نفر روز در مدت اجرای این طرح به هم‌وطنان خدمت‌رسانی می‌کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان اظهار کرد: در فصل پاییز ۲۱۹ حادثه در سطح استان گلستان رخ‌داده که از این تعداد چهار مورد مربوط به حوادث آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، ۲۱ مورد برف و کولاک، ۱۴۰ مورد حوادث جاده‌ای، ۹ مورد خدمات حضوری، هفت مورد خدمات مناسبتی، دو مورد خدمات دریایی ساحلی، دو مورد ریزش آوار، یک مورد زلزله، سه مورد سیل و آب‌گرفتگی، ۱۵ مورد حوادث شهری و ۱۵ مورد مربوط به حوادث کوهستان بوده است.

وی افزود: دراین‌بین یک هزار و ۱۶۸ نفر امدادرسانی شده‌اند، ۱۹۱ نفر به مراکز درمانی منتقل‌شده‌اند و ۴۶۱ نفر مصدوم جزو مصدومان بوده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان از به‌کارگیری یک هزار و ۱۳۵ نیرو برای امدادرسانی خبر داد و گفت: در این عملیات ۲۴۷ آمبولانس، ۴۰ خودروی نجات، ۹۷ خودروی سبک و سه خودروی سنگین به‌کارگیری شده‌اند همچنین در ۸۰ مورد این حوادث بین حادثه دیدگان اقلام موردنیاز توزیع‌شده است.

کد خبر 3867093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha