پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۱۲

درچهارمحال و بختیاری؛

واگذاری خدمات دستگاه های اجرایی به بخش خصوصی مورد توجه قرار بگیرد

واگذاری خدمات دستگاه های اجرایی به بخش خصوصی مورد توجه قرار بگیرد

شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: واگذاری خدمات دستگاه های اجرایی به بخش خصوصی در این استان باید مورد توجه بیشتر قرار بگیرد.

قاسم سلیمانی دشتکی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: واگذاری خدمات دستگاه های اجرایی به بخش خصوصی در این استان باید مورد مورد توجه بیشتر قرار بگیرد.

وی عنوان کرد: واگذاری ارائه خدمات به بخش خصوصی نقش مهمی در ایجاد اشتغال در سطح استان دارد و در پیشبرد اهداف سازمان مربوطه موثر است.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مدیران دستگاه های اجرایی باید در راستای جذب اعتبارات ملی تلاش کنند و این مهم را در اولولیت اصلی کار خود قرار دهند.

وی در ادامه گفت: باید از تمام ظرفیت های  استان چهارمحال و بختیاری برای ایجاد اشتغال در این استان استفاده کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مهمترین هدف دولت در این استان ایجاد اشتغال است، عنوان کرد: تاکنون بیش از ۳۸ هزار شغل در این استان ایجاد شده است.

کد خبر 3872879

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha