به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رحیمی امروز دوشنبه در گردهمایی کمیته های همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش با تسلیت سالروز وفات حضرت معصومه(س) و رحلت یار دیرین امام(ره) آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: از سال ۸۲ همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش به صورت رسمی آغاز شد و این فعالیت ها نشاط گرفته از تلاش افراد است.
معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش کشور افزود: در سال ۸۲ فعالیت ها را با ۶ نفر از مبلغین آغاز کردیم اما امروز به برکت نظام جمهوری و دوستداران علم و فرهنگ این رقم به ۱۶۹ هزار نفر رسیده است.
وی با بیان اینکه ۲ هزار و ۴۸۵ نفر طلبه به عنوان روحانی مستقر در مدارس فعالیت می کنند، بیان داشت: این روحانیون در حوزه مسائل دینی حداقل ۳ روز در مدارس حضور دارند.
رحیمی خاطر نشان کرد: وظیفه اصلی آموزش و پرورش و حوزه های علمیه تعلیم و تربیت و تزکیه دانش آموزان است.
وی ابراز داشت: در برپایی برنامه دیدار دانش آموزان با علما و مدارس علمیه طی سال گذشته ۱۷۴ هزار نفر و امسال ۲۶۸ هزار نفر در این برنامه شرکت کردند که این آمار را هم آموزش و پرورش و هم حوزه های علمیه تائید می کنند.
معاون پژوهش و برنامه ریزی ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش کشور تصریح کرد: همچنین در راستای طرح امین، روحانیون با حضور در مدارس پاسخگوی سوالات دینی و شرعی دانش آموزان هستند.
وی حضور طلاب را در مدارس موثر دانست و گفت: امروز حضور طلاب و روحانیون در مدارس یک وظیفه و تکلیف است.
رحیمی اذعان داشت: هدف از همکاری های این دو نهاد استفاده از ظرفیت های حوزه های علمیه در مدارس و همچنین مطالبه آموزش و پرورش از طلاب جهت تزکیه دانش آموزان است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: باید در مدارس تحت زعامت ولایت فقیه عمل کنیم تا بتوانیم نسل خوبی تربیت کنیم.
نظر شما