پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ بهمن ۱۳۹۵، ۸:۲۵

نود و پنجمین روز آلودگی سال جاری؛

هوای اراک در وضعیت ناسالم قرار گرفت/ غلظت ذرات معلق بیش از حدمجاز

هوای اراک در وضعیت ناسالم قرار گرفت/ غلظت ذرات معلق بیش از حدمجاز

اراک- معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان مرکزی گفت: هوای شهر اراک در روز دوم بهمن ماه به علت غلظت فراتر از حد مجاز ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون، در وضعیت ناسالم قرار گرفت.

رضا میرزایی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شاخص کیفیت هوای شهر اراک در روز جمعه یکم بهمن ماه، ۹۸ بود که بیانگر وضعیت هوای سالم است.

وی افزود: میزان غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون در هوای اراک، صبح روز شنبه دوم بهمن ماه، ۵۸ میکروگرم بر مترمکعب اندازه گیری شد که فراتر از حدمجاز است.

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان مرکزی بیان کرد: حد استاندارد میزان غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون در هوا، ۳۵میکروگرم بر مترمکعب است، بنابراین طی روز جاری وضعیت هوای ناسالم برای گروه های حساس در شهر اراک اعلام می شود.

میرزایی خاطرنشان ساخت: شهر اراک از ابتدای سال جاری تاکنون، ۹۴روز آلودگی و هوای ناسالم، ۱۶۸ روز با هوای سالم و ۴۴ روز با هوای پاک را پشت سر گذاشته است.

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: از مجموع ۹۴ روز آلوده سال جاری، هوای اراک طی ۸۹ روز در وضعیت هوای ناسالم برای گروه های حساس و پنج روز نیز در شرایط ناسالم برای تمام گروه های جمعیتی قرار داشته است.

وی افزود: کیفیت نامناسب هوا و وضعیت ناسالم برای گروه های حساس، شرایطی است که برای کودکان، زنان باردار، بیماران قلبی و تنفسی و سالمندان زیان بار بوده و این افراد به جز موارد ضروری باید از رفت و آمد در محیط شهری و مناطق پرتردد خودداری کنند.

کد خبر 3882641

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha