به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا راشکی پیش از ظهر امروز در همایش بانوان خیر مدرسه ساز که در اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان برگزارشد، اظهار داشت: در دهه فجر امسال ۷۶مدرسه با ۱۹۸کلاس درس و اعتبار ۲۸میلیارد تومان به بهره برداری می رسد.
وی افزود: از این تعداد ۲۱مدرسه به همت بانوان خیر مدرسه ساز از نقاط مختلف کشور ساخته شده که در ایام الله دهه فجر افتتاح می شوند.
وی تصریح کرد: هم اکنون ۲۴۶ پروژه مدرسه سازی در کشور توسط خیران مدرسه ساز در دست ساخت است که ۵۴ پروژه را بانوان خیر مدرسه ساز تقبل کرده اند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان با اشاره به ایتکه امروز احداث شش مدرسه شش کلاسه توسط خیر تهرانی تقبل شد، عنوان کرد: ستاد بانوان خیر مدرسه ساز فعالیت خود را از سال ۷۹ آغاز کرده است.
وی با اشاره به اینکه خیرین مدرسه ساز با مشارکت خود نقش مهمی در رفع کمبود فضاهای آموزشی در استان سیستان و بلوچستان داشته اند، افزود: هم اکنون ۷۷ بانو از نقاط مختلف کشور در ستاد بانوان خیر مدرسه ساز فعالیت می کنند.
نظر شما