به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل، جواد اکبری زاده اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامه های طرح تحول سلامت درحوزه بهداشت، برنامه سلامت الکترونیک است که طی این برنامه بالغ بر۱۰۰۰دستگاه رایانه جهت کلیه مراکز بهداشتی و درمانی و خانه های بهداشت تهیه شد و کلیه جمعیت منطقه سیستان سرشماری شدند و برای هر فرد یک پرونده سلامت الکترونیک تشکیل شده است.
وی افزود: از این به بعد کلیه خدمات ومراقبت های بهداشتی به صورت الکترونیک انجام می شود.
وی گفت: با توجه به بررسی های به عمل آمده علل عمده مرگ ومیر در ایران بیماری های قلبی وعروقی، دیابت و سرطان ها هستند به همین دلیل ارایه خدمات نوین سلامت در برنامه تحول نظام سلامت مورد توجه قرارگرفته است .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل تصریح کرد: در راستای اجرای این طرح کلیه جمعیت ۳۰ تا ۷۰ سال از نظر بیماری های دیابت، قلبی و عروقی و سرطان های شایع غربالگری می شوند.
نظر شما