پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ بهمن ۱۳۹۵، ۱۱:۳۷

اسماعیلی در جمع خبرنگاران:

مردم امروز می گویندنه لبخند اوباما ونه تهدیدترامپ هیچ ارزشی ندارد

مردم امروز می گویندنه لبخند اوباما ونه تهدیدترامپ هیچ ارزشی ندارد

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: مردم امروز در راهپیمایی ۲۲ بهمن حاضر شده اند تا بگویند که نه لبخند اوباما و نه تهدید ترامپ هیچ ارزشی برای ما ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن اسماعیلی عضو حقوقدان شورای نگهبان و عضو مجلس خبرگان رهبری، در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اگر کسی در صحنه راهپیمایی امروز حاضر شود، نمی تواند شور و شعف خود را از این بینش عمیق و واکنش های بسیار هوشمندانه مردم پنهان کند.

وی افزود: موقعیت امروز ما ایجاب می کرد که مردم با حضور خود نشان دهند که هر سلیقه و طرز تفکری دارند، همه در مبارزه با دشمن و دفاع از آرمانهای انقلاب یکدست و متحد هستند.

نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری افزود: مردم بعد از ۳۸ سال نشان دادند که همچنان پای انقلاب ایستاده اند و حاضرند همه چیز خود را برای دفاع از این انقلاب هزینه کنند.

اسماعیلی تصریح کرد: من به دشمنان بیرونی مخصوصا آمریکا نصیحت می کنم که این جمعیت را ببینند و از تحلیل های اشتباه خود دست بردارد؛ این مردم امروز با حضورشان نشان داند که دشمنان را به زانو درآورده اند.

وی ادامه داد: دشمنی هم که به زانو درآید، چه لبخند بزند و چه تهدید کند برای ما هیچ ارزشی ندارد و نشان می دهد که واقعیت را نپذیرفته است.

عضو حقوقدان شورای نگهبان تاکید کرد: مردم امروز آمده اند تا بگویند که نه لبخند اوباما برای ما مهم است و نه تهدیدهای ترامپ؛ خوب است که آنها این جمعیت را بببنند و درس عبرت بگیرند و برای ما و خودشان زحمت ایجاد نکنند.

کد خبر 3902945

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha