پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ مهر ۱۳۸۵، ۱۴:۴۷

امام جمعه بيرجند :

وجود امنيت در خراسان جنوبي حاصل نجابت مردم و تلاش نيروي انتظامي است

امام جمعه بيرجند با اشاره به كسب رتبه اول امنيت كشور، توسط فرماندهي انتظامي خراسان جنوبي تصريح كرد: علي رغم وجود مرزهاي گسترده خراسان جنوبي با كشور بي سامان افغانستان، امنيت موجود در اين استان را بايد مديون زحمات نيروي انتظامي و نجابت مردم اين منطقه بدانيم.

به گزارش خبرنگار مهر در بيرجند ، حجت الاسلام حسين صادقي درخطبه هاي نماز جمعه اين هفته، با اشاره به بمباران هاي شيميايي رژيم بعثي عراق بر روي مردم بي دفاع  يادآور شد : در اين جنايت، بسياري از كشور هاي به ظاهر صلح دوست شرق و غرب ، حتي حاكمان منطقه خليج فارس شريك بودند .

 

وي تاكيد كرد : بمبارا ن هاي هولناك  شهرهاي ايران توسط حزب بعث و با همكاري آمريكا به قدري دلخراش است كه هيچ دادگاهي در دنيا نمي تواند براي آن حكمي درخور صادر كند.

 

صادقي با اشاره به 14 مهر روز دامپزشكي يادآور شد: دقت اين قشر ازجامعه در انجام بهينه وظايفشان در تشخيص و مقابله با بيماري هاي مشترك انسان و دام ، سلامت جامعه را تضمين مي كند.

 

خطيب جمعه بيرجند در ادامه با تاكيد بر همكاري سازمان ها ، در اطعام و اكرام ايتام گفت : لزومي ندارد كمك به فقرا تنها توسط كميته امداد و يا بهزيستي و ديگر نهادهاي وابسته صورت گيرد بلكه بايد تمامي مردم در اين سنت الهي و براي كمك به يتيمان و محرومين حضور يابند.

 

وي با بيان اينكه در هيچ مكتبي مانند اسلام نسبت به مهر و محبت به كودكان تاكيد نشده افزود: بايد با اجراي صحيح  آيين و سنت اسلام نسبت به اين مسئله ، الگويي عملي  براي مردم دنيا ترسيم شود.

 

صادقي با اشاره به فرارسيدن شب هاي قدر گفت: ماه رمضان سراسر رحمت و فضيلت و بركت است و بايد در اين شب ها با تمام وجه از درگاه خداوند طلب آمرزش بنماييم.

کد خبر 390356

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha