پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۳:۰۷

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان:

هلاکت ۱۷ تروریست توسط ماموران نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان

هلاکت ۱۷ تروریست توسط ماموران نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان

زابل - فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۷ تروریست توسط جان برکفان نیروی انتظامی استان سیستان و بلوچستان از ابتدای سال جاری تاکنون به هلاکت رسیده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین رحیمی پیش از ظهر امروز در اولین یادواره سرداران و ۲۵۰ شهید شمال استان سیستان و بلوچستان که در شهرستان زابل برگزار شد، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۱۷ تروریست توسط جان برکفان نیروی انتظامی استان سیستان و بلوچستان به هلاکت رسیده اند.

وی افزود: نیروی انتظامی سربازی ولایت، تحت فرمان امام خامنه ای (مدظله العالی) را توفیق الهی برای خود می داند و با اقتدار و عزت تمام در این خطه از کشور ایستاده است و با مخلان نظم و امنیت و دشمنان مقابله می کند.

وی گفت: کشف بالغ بر ۱۱۰ تن انواع مواد مخدر و برخورد توام با اقتدار با مجرمان و کشف بیش از ۹۳ درصد جرایم در استان سیستان و بلوچستان بخشی از اقدامات نیروی انتظامی در سال جاری است.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه نیروی انتظامی برای تامین امنیت مردم از نقطه صفر مرزی تا قلب شهرها در کنار مردم است، گفت: ما با برنامه ریزی دقیق و بهره گیری از توانمندی های فرزندان وطن از حریم اسلام با قدرت دفاع می کنیم.

وی افزود: دشمنان در پشت مرز های ما با صرف هزینه های بسیار تلاش می کنند که به امنیت ما خلل وارد کنند ولی نیروی انتظامی تا پای جان برای مقابله با این دشمنان ایستاده است .

وی گفت: نیروی انتظامی بازوی محکم نظام است و سرباز صدیق، فداکار و بی ادعای ولایت است و در هر کجا که ماموریت برای ما قرار داده می شود ایستاده ایم تا جان خود را فدای حفاظت از کیان انقلاب کنیم.

رحیمی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون بیش از ۱۳ هزار شهید برای تامین امنیت تقدیم کرده است، گفت : خانواده شهدا امروز به خود می بالند که امنیتی که به برکت خون این عزیزان بوجود آمده زمینه ساز قدرت برای مردان دیپلماسی در عرصه بین المللی است.

وی با بیان اینکه فداکاری و رشادت های فرزندان سیستان وبلوچستان زمینه ساز قدرت وقوت شده، افزود: اگر مسئولین و مقامات نظام جمهوری اسلامی امروز درعرصه های مختلف حضور دارند و قدرت نمایی می کنند به خاطر امنیتی است که در نظام جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده است.

کد خبر 3907076

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha