پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۱۶

مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری:

۱۷۵ واحد صنفی متخلف در چهارمحال و بختیاری شناسایی شد

۱۷۵ واحد صنفی متخلف در چهارمحال و بختیاری شناسایی شد

شهرکرد- مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۷۵ واحد صنفی متخلف در چهارمحال و بختیاری شناسایی شد.

محمد رضا عمرون در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه تاکنون گشت های سیار تعزیرات حکومتی با همکاری واحد بازرسی و نظارت سازمان صنعت معدن و تجارت، اتاق اصناف، دامپزشکی، مراکز بهداشت و شرکت ملی تولید و پخش فراوردهای نفتی انجام شده است، اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تاکنون یک هزار و ۴۷۵ بازرسی مشترک انجام شده است و همچنین ۱۷۵ واحد دارای تخلف در سطح استان شناسایی شده است.

وی در ادامه گفت: تعداد واحدهای بدون تخلف ۶۸۱ مورد و تعداد تذکرات ۶۱۹ مورد است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری با توجه به آمار پرونده های مربوط به چوب و ذغال، افزود: تعداد پرونده های باز در این خصوص۱۸۴پرونده و تعداد پرونده های مختومه ۱۶۶ مورد است.

کد خبر 3908245

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha