پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۳:۵۷

رئیس اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس گیلان خبر داد؛

کشف بیش از ۱۷ هزار عدد قرص خارجی غیرمجاز در رشت

کشف بیش از ۱۷ هزار عدد قرص خارجی غیرمجاز در رشت

رشت- رئیس اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس گیلان از کشف ۱۷ هزار و ۷۷۴ عدد قرص غیرمجاز خارجی در رشت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس گیلان، سرهنگ علی یوسفی در تشریح این خبرگفت: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس گیلان درپی دریافت گزارش مبنی بر توزیع داروهای غیرمجاز در رشت، بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: ماموران با اقدامات پلیسی مرد ۴۷ ساله اهل و ساکن رشت که توزیع این داروهای غیرمجاز را انجام می داد، شناسایی کردند.

سرهنگ یوسفی ادامه داد: ماموران پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در یک عملیات غافلگیرانه و هنگام تخلیه یکی از محموله های این قاچاقچی سر رسیده و این متهم را دستگیر کردند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در بازرسی از انبار متهم مذکور ۱۷ هزار و ۷۷۴ عدد دارو غیرمجاز خارجی کشف و ضبط شد، اضافه کرد: متهم پس از دستگیری با تشکیل پرونده به مقام قضایی معرفی شد.

کد خبر 3916846

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha