حسین نیازآذری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت مقوله اقتصاد مقاومتی در اداره امور کشور اظهار داشت: مهمترین پیامد اقتصاد مقاومتی توسعه درون زا و شکوفایی تولید ملی است و شکوفایی تولید، ایجاد اشتغال مولد است.
نیازآذری با تاکید بر اینکه برای تحقق شعار سال نیاز به همکاری و همدلی فراگیر ملی داریم خاطرنشان کرد: قوای سه گانه، بانک ها، بیمه ها، رسانه های گروهی، دانشگاهیان و آحاد مختلف مردم باید به کمک بخش خصوصی بسیج شوند تا چرخ های تولید و اقتصاد ملی سریع تر حرکت کند و هریک از نهادها و اقشار جامعه بررسی نمایند که چگونه می توانند حامی تولید ملی باشند.
عضو مجمع نمایندگان یادآور شد: اشتغال آفرینی باید به فرهنگ صالح و عمل خیر در جامعه مورد احترام و تکریم قرار گیرد و موانع تولید و کارآفرینی باید کاهش یابد و مجلس شورای اسلامی در این زمینه پیشگام خواهد بود.
نماینده مردم بابل در مجلس تصریح کرد با مقوله اقتصاد مقاومتی نباید شعاری و مناسبتی مواجه شد بلکه با سختکوشی،برنامه ریزی و روش های کارآمد علمی به کمک تولید و کارآفرینان شتافت.
نیازآذری، تسهیل در روند های سرمایه گذاری داخلی و خارجی و جذب سرمایه گذار در سطح ملی و محلی را دو عامل کمک کننده اقتصاد مقاومتی بر شمرد و با اشاره به دیدار اخیر خود با وزیر امور اقتصاد و دارایی به همراه جمعی از کارآفرینان و فعالان اقتصادی شهرستان بابل گفت: بسیاری از طرح های عمرانی و محرک توسعه استان مازندران در بخش صنعت آب وبرق، معدن، گردشگری، کشاورزی و شبکه حمل و نقل که نقش اساسی در ایجاد اشتغال دارند به سرمایه گذاری زیربنایی دولت و بانک ها نیاز دارند.
وی افزود: با منابع و اعتبارات موجود نمی توان برای استان مازندران اشتغال ایجاد کرد بلکه نیازمند توجه بیش از پیش دولت و بانک ها در تسریع طرح های زیربنایی هستیم.
نیازآذری با اعلام اینکه مجلس شورای اسلامی،قانون برنامه_ششم توسعه و بودجه "سال ۹۶" را براساس سیاست های اقتصاد مقاومتی تصویب کرد اظهار داشت: این دو قانون ظرفیت خوبی برای کشور برای تسهیل در امر تولید و اشتغال می باشد و در سطح محلی هم باید روند سرمایه گذاری جذاب شود تا متناسب با مزیت های منطقه ای فرصت های شغلی فراهم شود.
نظر شما