پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۱۲

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه خبر داد:

توزیع بیش از ۹۵۰ تن میوه شب عید در استان کرمانشاه

توزیع بیش از ۹۵۰ تن میوه شب عید در استان کرمانشاه

کرمانشاه- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از توزیع بیش از ۹۵۰ تن میوه شب عید طی مدت سپری شده از ایام نوروز در استان خبر داد.

خسرو شهبازی در گفتگو با خبرنگار مهر، از توزیع بیش از ۹۵۰ تن میوه شب عید طی مدت سپری شده از ایام نوروز در استان کرمانشاه خبر داد.

وی با بیان اینکه میوه توزیعی در ایام نوروز شامل پرتقال و سیب است افزود: این میوه در مراکز مشخص در سطح استان در حال توزیع است.

شهبازی گفت: تا به امروز ۶۰۴ تن از پرتقال وارداتی توزیع شده که این میزان حدود ۸۳ درصد از پرتقال های  وارداتی در نظر گرفته شده برای توزیع بوده است.

 وی از توزیع باقی مانده این پرتقال ها که حدود ۱۲۱ تن و ۶۳۳ کیلوگرم  است در ادامه طرح توزیع میوه شب عید طی روزهای آتی خبر داد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه، توزیع پرتقال جنوب در استان را ۱۰۴ تن اعلام و خاطرنشان کرد: این توزیع نیز معادل۸۷ درصد پرتقال جنوب وارد شده به استان بوده و ۱۶ تن آن باقی مانده که در ادامه ایام نوروزی توزیع می‌شود.

وی افزود:  ۲۴۹ تن سیب نیز در ایام نوروز در استان کرمانشاه توزیع شده که این میزان ۸۴ درصد سیب وارد شده به استان  بوده و ۴۶ تن نیز باقی مانده که توزیع خواهد شد.

شهبازی خاطرنشان کرد: توزیع میوه از ۲۶ اسفندماه ۹۵ در استان آغاز شده و ۱۳۳ مرکز در سطح استان کار توزیع میوه شب عید را بر عهده دارند که ۵۶ مرکز آن در شهرستان کرمانشاه مستقر هستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: همچنین ۳ اکیپ سیار نیز جهت رفاه حال همشهریان در مرکز استان و شهرستانها  به منظور دسترسی راحت آنها به میوه شب عید برنامه‌ریزی شده که این میوه‌ها را به مردم عرضه کنند.

وی قیمت مصوب تنظیم بازار برای محصول پرتقال را درب سردخانه ۳ هزار و۶۵۰ تومان درب سردخانه و برای مصرف کننده ۳ هزار و ۹۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: همچنین سیب درختی نیز با قیمت ۳۴۵۰ تومان در ب سردخانه و ۳۷۰۰ تومان به دست مصرف کننده می رسد.

شهبازی با اشاره به توزیع برنج طی ۳ مرحله در سطح استان کرمانشاه گفت: تاکنون ۱۷۷۵ تن برنج در استان در سطح فروشگاه‌ها توزیع شده که ۸۰۰ تن از ان برنج سفید وارداتی و ۹۷۵ تن نیز «برنج هندی ۱۱۲۱»  بوده کو به راحتی در دسترس مردم قرار گرفته است.

وی گفت: قیمت هر کیلوگرم برنج سفید وارداتی درب انبار ۲۴۰۰ تومان و برای مصرف کننده ۲۷۰۰ تومان، برنج هندی ۱۱۲۱ با قیمت هر کیلوگرم در درب انبار ۳۵۰۰ تومان و با قیمت ۳۸۰۰ تومان به دست مصرف کننده رسیده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: هیچ محدودیتی جهت عرضه برنج با قیمت تنظیم بازار به مردم وجود ندارد.

شهبازی در ادامه به ذخیره‌سازی گوشت مرغ منجمد در انبارهای استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ذخیره‌سازی گوشت مرغ منجمد در انبارهای استان به ۱۸۷ تن رسیده که برای تامین بازار ایام نوروز هیچ کمبودی وجود ندارد و هر کیلوگرم با قیمت ۵۷۷۵ تومان در دسترس مصرف کننده در شهرستان کرمانشاه و در شهرستانها با احتساب بعد مسافت قرار خواهد گرفت.

وی ذخیره‌سازی گوشت قرمز منجمد در انبار استان را ۶۰ تن اعلام کرد و افزود: گوشت قرمز در درب سردخانه به ازای هر کیلوگرم ۲۲هزار تومان و برای مصرف کننده در شهرستان کرمانشاه ۲۲۵۰۰ تومان و در سایر شهرستان ها با قیمت ۲۲۷۰۰ تومان عرضه می‌شود.

شهبازی با بیان اینکه تا پایان فروردین ماه توزیع اقلام اساسی در استان انجام می‌شود گفت: اقلام اساسی مردم با قیمت تنظیم بازار در داخل استان موجود بوده و تا زمانی که نیاز باشد توزیع انجام می‌شود.

کد خبر 3942090

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha