به گزارش خبرنگار مهر، فریدون همتی صبح پنجشنبه به منظور آماده شدن نهایی طرح پرتودهی صنعتی(رودترون) برای افتتاح و بهره برداری توسط رئیس جمهور در قالب ویدئو کنفرانس از این مرکز بازدید کرد.
وی در این بازدید اظهارداشت: این طرح روز ۲۰ فروردین همزمان با سالروز ملی فناوری هسته ای به عنوان اولین پروژه اقتدارآفرین صنعت هسته ای در استان قزوین افتتاح می شود و به بهره برداری خواهد رسید.
استاندار تصریح کرد: مرکز پرتودهی الکترون صنعتی با شتاب دهنده بومی در حوزه های کشاورزی، صنعتی، پزشکی، محیط زیست کاربرد دارد.
همتی یادآورشد: این پروژه از طریق ویدئو کنفرانس به صورت زنده با حضور رئیس جمهور در سالن اجلاس سران تهران، جمعی از سفرای مقیم تهران و مقامات عالی رتبه کشوری و لشکری مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی ادامه داد: این طرح اولین شتابگر ساخته شده توسط دانشمندان کشور در قزوین است و برای راه اندازی فاز نخست این مجموعه ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
نظر شما