سيد صولت مرتضوي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي مهر در بيرجند ، درخصوص اقدامات حمايتي صورت گرفته در مورد طرح هاي اشتغالزا گفت : در سال گذشته اعتبارات طرح هاي اشتغالزا از دو محل « ذ » و « ژ » تبصره 3 قانون بودجه و بنگاه هاي اقتصادي كوچك زود بازده بوده است .
وي اعتبارات طرح هاي اشتغالزا از اين دو محل را،300 ميليارد ريال اعلام كرد و افزود : تا كنون بيش از 270 ميليارد ريال طرح به كار گروه اشتغال و بانك هاي عامل معرفي شده كه از اين ميزان 98 طرح با اعتبار 140 ميليارد ريال تصويب شده و مابقي طرح ها درمرحله پيگيري و تصويب است.
وي اعتبارات تسهيلات بنگاه هاي اقتصادي كوچك زود بازده در سال گذشته را 143 ميليارد و 200 ميليون ريال عنوان كرد و يادآور شد : تا كنون 7 هزار و 442 طرح با اعتباري بالغ بر364 ميليارد و 736 ميليون تومان به بانك هاي عامل و كارگروه اشتغال معرفي شده است .
استاندار خراسان جنوبي تعداد طرح هاي مصوب در بانك ها و كار گروه اشتغال اين استان را 3 هزار و 781 طرح عنوان و تصريح كرد : اعتبار مصوب شده به اين طرح ها حدود 97 ميليارد و 259 ميليون تومان است كه حدود 10 هزار و 342 فرصت شغلي از طريق اين طرح ها ايجاد خواهد شد.
وي تسهيلات پرداخت شده به متقاضيان را در سال گذشته 43 ميليارد و 232 ميليون تومان عنوان كرد و افزود : عمده طرح هاي اشتغالزايي در بخش هاي مختلف كشاورزي ، بازرگاني ، تعاون و صنايع و معادن ارائه شده است .
وي خاطرنشان كرد : پروژه هاي معرفي شده به بانك ها در سال جاري و مانده سال گذشته با يك جمع بندي و ارائه توجيه اقتصادي تصويب مي شود . مرتضوي روند سرمايه گذاري در خراسان جنوبي را بسيار مطلوب اعلام كرد و يادآور شد : خراسان جنوبي در پرداخت تسهيلات و ايجاد اشتغال بر اساس آمار وزارت كار در سطح كشور مقام اول را به خود اختصاص داده است .
وي در پايان يادآور شد :براساس دستورالعمل هاي دولت بايد از مجموع اعتبارات تسهيلات خراسان جنوبي در سال 84 و 85 بالغ بر 25 در صد را بدون رعايت سقف به بنگاه هاي بزرگ اقتصادي اختصاص داد .
نظر شما