پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۵۴

در سال گذشته میلادی؛

صادارت نفت ایران به هند ۱۱۵ درصد افزایش یافت

صادارت نفت ایران به هند ۱۱۵ درصد افزایش یافت

صادارت نفت ایران به هند در سال گذشته میلادی به تقریبا ۱۱۵ درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از پایگاه خبری سی ان بی سی، صادرات نفت خام ایران به هند در سال ۲۰۱۶ میلادی با رسیدن به بیش از ۵۰۰ هزار بشکه در روز به یک رکورد جدید تبدیل شد؛ افزایش صادرات نفت ایران به هند،  با رفع تحریم های غرب از جمهوری اسلامی ایران رقم خورده است.  

بر اساس اطلاعات ردیابی کشتی ها که از منابع نفتی توماسون رویترز بدست آمده، هند در حدود ۵۴۱ هزار بشکه در روز واردات نفت از ایران را در سال گذشته مالی خود که به ماه مارس سال جاری میلادی منتهی می شود، ثبت کرده و این رقم در مقایسه با مدت زمان مشابه سال قبل از رشد تقریبا ۱۱۵ درصدی برخوردار است.  

بر پایه این گزارش، ایران تا قبل از وضع تحریم ها بعنوان دومین تامین کننده بزرگ نفت هند محسوب می شد که در حال حاضر این موقعیت در اختیار عراق قرار گرفته است.

همچنین از سرگیری واردات نفت خام ایران توسط پالایشگاهای هندی از قبیل  «ریلاینس ایندستری» بعداز یک تعلیق چندساله به بازپس گرفتن سهم بازار از دست رفته ایران در سال های تحریم کمک کرده است.

البته در ماه گذشته میلادی یعنی ماه مارس، واردات نفت خام هند از ایران به نسبت ماه قبل از آن ۱۸.۷ درصد کاهش یافت و به حدود ۵۲۶ هزار بشکه در روز رسید؛ این در حالی است که این مقدار حجم واردات به نسبت مشابه سال قبل از آن ۴ درصد بیشتر است.

بر همین اساس، در سه ماه سوم سال جاری میلادی، واردات نفت هند از ایران در حدود ۹۲ درصد افزایش یافته و ایران رقم به ۵۷۳ هزار و ۴۰۰ بشکه در روز رسیده است.

البته در ماه مارس عربستان بزرگ ترین تامین کننده نفت هند و عراق، عنوان دومین تامین کننده بزرگ نفت هند را به خود اختصاص داد و ماه قبل از آن، این عنوان از ـن ایران بود.

کد خبر 3947528

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha