پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۱:۱۴

از سوی رئیس سازمان تربیت بدنی ارتش مطرح شد؛

تشریح ویژه برنامه های روز ارتش/ برگزاری رژه در ۲۹ فروردین

تشریح ویژه برنامه های روز ارتش/ برگزاری رژه در ۲۹ فروردین

رئیس سازمان تربیت بدنی ارتش به تشریح ویژه برنامه های روز ارتش و سالروز شهادت امیر سپهبد صیاد شیرازی پرداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر سرتیپ دوم فولادی رئیس سازمان تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلام ایران در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت۲۹ فروردین روز ارتش و سالروز شهادت امیرسپهبد علی صیاد شیرازی در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد به تشریح برنامه های ارتش به مناسبت این ایام پرداخت و گفت، برنامه های سازمان تربیت بدنی ارتش از فردا دوشنبه همزمان با سالروز شهادت سپهبد صیاد شیرازی آغازمی شود.

وی ادامه دارد: برنامه های سازمان تربیت بدنی ارتش با حضور مسئولان تربیت بدنی در بهشت زهرا با اهدای گل به مزار شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی و دیگر شهدا آغاز می شود و بعد از آن با حضور در حرم مطهر امام خمینی ره و تجدید میثاق با آرمانهای ایشان ادامه پیدا می کند.

امیر فولادی برنامه دیگر این سازمان را برگزاری مسابقات برای جانبازان اعلام کرد و گفت: از روز دوشنبه برنامه ها با مسابقات برای جانبازان کلیه نیروهای مسلح برگزار می‌شود.

وی ادامه داد : نیروهای ارتش به مناسبت هجدهمی سالگرد شهادت شهید صیاد شیرازی ۱۸ قلعه کشور را فتح می کنند و مسابقاتی هم برای بازنشستگان و پیش کسوتان خواهیم داشت همچنین به مناسبت سالروز میلاد باسعادت حضرت علی علیه السلام،روز چهارشنبه همایش باستانی در سالن نیروی دریایی ارتش برگزار می‌شود .

رئیس سازمان تربیت بدنی ارتش افزود، در روز جمعه ۲۶ فروردین حضور گسترده نیروهای ارتش در نماز جمعه در سراسر کشور را خواهیم داشت و البته پیاده روی برای خانواده های نیرو های ارتش برگزار می شود و برنامه صبح و نشاط شبکه سه سیما در دو شهر مشهد و اهواز برگزار می شود.
 
وی برگزاری مسابقات جهت یابی را برای آمادگی بیشتر و انتخاب تیم برای مسابقات سیرزم یکی دیگر از برنامه های این سازمان اعلام کرد و گفت، برای بانوان نیز مسابقات مختلفی در نظر گرفته شده است، از قبیل گوه پیمایی خانوادگی هم زمان با ۲۹ فروردین روز رژه نیروهای ارتش برگزار می‌شود. همایش افسران ورزش ارتش هم روز دوم و سوم اردیبهشت برگزار می‌شود

امیر فولادی تاکید کرد:ابلاغیه که به تمام نیرو ها ارتش شده مسابقات ورزشی به مناسبت بزرگداشت سالروز ارتش کشور برگزار شود.

امیر فولادی هدف از برگزاری مسابقات ورزشی را ارتقای سطح آمادگی جسمانی و روانی نیروهای برای مقابله با دشمنان انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: در این جشنواره سعی شده مسابقات ورزشی که جنبه همگانی دارد برگزار شود و مسابقات تخصصی در زمان دیگر برگزار می شود.

در پایان با حضور امیر فولادی و اصحاب رسانه پایگاه اطلاع رسانی تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی ایران رو نمایی شد.

کد خبر 3948322

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha