به گزارش خبرگزاری مهر، «امانوئل ماکرون» نامزد مستقل انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۷ فرانسه که در صورت عبور از سد رقابت مقدماتی ۲۳ آوریل (۳ اردیبهشت) از بیشترین شانس برای پیروزی در انتخابات نهایی ۷ مِی (۱۷ اردیبهشت) برخوردار است، در مصاحبه با هفته نامه فرانسوی «آفریقای جوان» گفت از توانایی جلب احترام «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه برخوردار است.
این اظهار نظر ماکرون تنها یک هفته مانده به دور اول انتخابات ریاست جمهوری فرانسه و در حالی مطرح می شود که سیاست دولت آینده پاریس در قبال مسکو همچنان یکی از داغ ترین مباحثات انتخاباتی بین نامزدهای حاضر در گود رقابت است.
در این میان، ماکرون مدعی است از آنجا که هیچ بدهی به روسیه ندارد (!)، پوتین را به احترام به خود وا خواهد داشت.
وی در این باره مدعی شد: به پوتین خیلی قاطع و محکم می گویم که آماده احیاء مذاکره برای حل بحران هایی که روسیه در آنها دخیل است (سوریه و اوکراین) هستم. همینطور به وی خواهم گفت که بدون خصومت ورزی و در عین حال واگذاری هیچ گونه امتیازی، در دفاع از ارزش های فرانسه هوشیار خواهم بود.
گفتنی است اظهارات ماکرون در مصاحبه با آفریقای جوان، پاسخی بود به مطلب درج شده در روزنامه فرانسوی «اکسپرس» با عنوان «۱۱ نامزد، ۷ مدافع پوتین» که اشاره ای است به علاقمندی اغلب نامزدهای این دوره انتخابات ریاست جمهوری فرانسه به حسن رابطه با روسیه.
البته این نخستین باری نیست که ماکرون از نام روسیه برای جلب حمایت آراء مردمی استفاده می کند. وی پیشتر هم مسکو را به تلاش برای اعمال نفوذ در روند انتخابات فرانسه متهم کرده بود.
نظر شما