محمد احمدزاده با بيان اين مطلب به خبرنگار "مهر" گفت: همه ديدند كه استقلال با يك گل بر ملوان پيروز شد و به سه امتياز رسيد تا از بحران خارج شود. يك پنالتي براي استقلال گرفته شد و از اعلام دو خطاي پنالتي به سود ملوان خودداري شد تا اين تيم به برتري دست پيدا كند. با اين حال گلايه اي نداريم و سه امتياز اين بازي طلب ملوان تا در بازي برگشت از استقلال پس بگيريم.
وي در پاسخ به اين سئوال كه " چرا ملوان درانزلي برابر استقلال بدون طرح و برنامه ظاهر شد "عنوان داشت: فوتبال پائين و بالا دارد و يك روزشايد نتواني در پياده كردن تاكتيكهاي تيمي موفق ظاهر شوي. با اينكه مقابل استقلال خوب بازي نكرديم ، اما نمي بايست بازي به سود استقلال تمام مي شد. اين تيم به هيچ وجه چهره تيم برنده را نداشت.
سرمربي تيم فوتبال ملوان بندرانزلي از اظهارنظر صريح در مورد نتيجه گرا بودن تيم فوتبال استقلال و تمايلات اين تيم به ارائه بازي محتاطانه خودداري كرد و گفت: من به تيم استقلال و برنامه هاي اين تيم كاري ندارم. آنها خودشان مي دانند با چه تاكتيكي بازي كرده و دنبال چه چيزي هستند. من به عنوان سرمربي تيم ملوان فقط مي توانم در خصوص تيم خودمان اظهار نظر كنم كه به هيچ وجه نبايد برابر استقلال مغلوب مي شد.
احمدزاده تصريح كرد: هدايت ممبيني در صحنه اي كه بايد براي تيم ملوان اعلام خطاي پنالتي مي كرد به آساني بازيكن تيم ما را به سبب تمارض از زمين اخراج كرد. او دو پنالتي تيم ما را ناديده گرفت. اما با اعلام يك پنالتي باعث پيروزي استقلال شد. با اين شرايط چاره اي نداريم جز اينكه با وضعيت موجود كنار بيائيم و خود را آماده حضوري پرقدرت در ادامه بازيهاي ليگ برتر كنيم.
نظر شما