پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ مهر ۱۳۸۵، ۱۱:۳۱

محمد احمدزاده در گفتگو با مهر:

سه امتياز را از استقلال پس مي گيريم / مستحق شكست نبوديم

سه امتياز را از استقلال پس مي گيريم / مستحق شكست نبوديم

سرمربي تيم فوتبال ملوان بندر انزلي گفت: استقلال با اينكه برابر ملوان به برتري يك بر صفر دست يافت، اما به هيچ عنوان استحقاق كسب اين نتيجه را نداشت.

محمد احمدزاده با بيان اين مطلب به خبرنگار "مهر" گفت: همه ديدند كه استقلال با يك گل بر ملوان پيروز شد و به سه امتياز رسيد تا از بحران خارج شود. يك پنالتي براي استقلال گرفته شد و از اعلام دو خطاي پنالتي به سود ملوان خودداري شد تا اين تيم به برتري دست پيدا كند. با اين حال گلايه اي نداريم و سه امتياز اين بازي طلب ملوان تا در بازي برگشت از استقلال پس بگيريم.

وي در پاسخ به اين سئوال كه " چرا ملوان درانزلي برابر استقلال بدون طرح و برنامه ظاهر شد "عنوان داشت: فوتبال پائين و بالا دارد و يك روزشايد نتواني در پياده كردن تاكتيكهاي تيمي موفق ظاهر شوي. با اينكه مقابل استقلال خوب بازي نكرديم ، اما نمي بايست بازي به سود استقلال تمام مي شد. اين تيم به هيچ وجه چهره تيم برنده را نداشت.

سرمربي تيم فوتبال ملوان بندرانزلي از اظهارنظر صريح در مورد نتيجه گرا بودن تيم فوتبال استقلال و تمايلات اين تيم به ارائه بازي محتاطانه خودداري كرد و گفت: من به تيم استقلال و برنامه هاي اين تيم كاري ندارم. آنها خودشان مي دانند با چه تاكتيكي بازي كرده و دنبال چه چيزي هستند. من به عنوان سرمربي تيم ملوان فقط مي توانم در خصوص تيم خودمان اظهار نظر كنم كه به هيچ وجه نبايد برابر استقلال مغلوب مي شد.

احمدزاده تصريح كرد: هدايت ممبيني در صحنه اي كه بايد براي تيم ملوان  اعلام خطاي پنالتي مي كرد به آساني بازيكن تيم ما را به سبب تمارض از زمين اخراج كرد. او دو پنالتي تيم ما را ناديده گرفت. اما با اعلام يك پنالتي باعث پيروزي استقلال شد. با اين شرايط چاره اي نداريم جز اينكه با وضعيت موجود كنار بيائيم و خود را آماده حضوري پرقدرت در ادامه بازيهاي ليگ برتر كنيم.

کد خبر 396096

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha