به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام پرویر ولی زاده عصر امروز در نشست شورای اداری خوزستان اظهار کرد: معوقات خانواده های شهدا از سال ۸۹ پرداخت نشده بود که این دولت با کمک نمایندگان مجلس در ۲۷ فروردین امسال، معوقات سال ۹۲ و۹۳ و سال های ۸۹ به بعد را نیز سال گذشته پرداخت کرد.
وی عنوان کرد: از زمان مظفرالدین شاه تا پایان دوره اصلاحات، ۹۶۰ میلیارد دلار نفت به فروش رسیده ولی در هفت سال گذشته ۷۰۰ میلیارد دلار نفت فروختیم.
ولی زاده همچنین گلت: بی احترامی به خانه و خانواده شهید اصلا صحیح نیست و باید توجه داشته باشیم که خداوند در آن خانه است؛ احترام به خانواده شهدا احترام در برابر خداوند است و خدا نکند مادر، همسر و فرزند شهید پشت در مدیری بنشینند. رؤسای ادارات و مدیران نباید برای نه گفتن به دنبال قانونی برای ارباب رجوع باشند بلکه باید دنبال هر راهکار برای احترام به ارباب رجوع باشیم.
وی با اشاره به اینکه دولت تدبیر شهدا و ایثارگران را باور دارد، گفت: این دولت با اعتقاد به تأکیدات امام راحل دغدغه معیشت ایثاگران را با اعتقاد راسخ دارد.
مشاور رئیس جمهور در امور ایثارگران با اشاره به اینکه هر کسی تا خودش در جنگ حضور نداشته باشد؛ شهدا و رزمندگان را باور ندارد، بیان کرد: بعد از مقام معظم رهبری، رئیس جمهوری که تمام دوران جنگ را در جبهه باشد نخست آیت الله هاشمی رفسنجانی و دیگری حسن روحانی است؛ بنابراین چون رئیس جمهور از جنس ایثارگران است و ده ها نفر در دامن او به شهادت رسیدند شهدا و ایثارگران را باور دارد. بر همین اساس قانون جامع خدمات ایثارگران که در دولت قبل اجرا نشده بود در اولین اقدام روحانی اجرایی شدن آن ابلاغ شد.
ولی زاده افزود: دومین اقدام دولت در بخش ایثارگران برای سه میلیون رزمنده بی متولی در کشور بود که در تیرماه ۹۴ به دستور رئیس جمهور سند راهبردی برای ساماندهی این رزمندگان بی متولی را به ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ کرد. سومین اقدامات دولت در بحث ایثار و ایثارگران، راه اندازی دبیرخانه شورای فرهنگ ترویج ایثار و شهادت بود. همچنین مقام معظم رهبری بر مسئله ترویج و نهادینه شدن فرهنگ و ایثار در کشور تأکیدات بسیاری دارند که دولت تلاش کرد که این فرهنگ نهادینه شود.
مشاور امور ایثارگران رئیس جمهوری:
این دولت قانون جامع خدمات ایثارگران را اجرا کرد

اهواز - مشاور امور ایثارگران رئیس جمهور گفت: قانون جامع خدمات ایثارگران که در دولت قبل اجرا نشده بود در اولین اقدام روحانی اجرایی شدن آن ابلاغ شد.
کد خبر 3973776
نظر شما