پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۱۶

هواشناسی البرز پیش‌بینی کرد:

ارتفاعات البرز تا ۳ روز آینده بارانی است/بالا آمدن سطح رودخانه‌ها

ارتفاعات البرز تا ۳ روز آینده بارانی است/بالا آمدن سطح رودخانه‌ها

کرج – اداره کل هواشناسی استان البرز برای سه روز آینده در ارتفاعات استان رگبار باران و بارش تگرگ پیش‌بینی کرد.

منصور رحمانیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام وضعیت جوی استان، اظهار کرد: بر اساس نقشه‌ها و مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی از ظهر فردا (جمعه) تا اوایل وقت روز یکشنبه در ارتفاعات شمالی و شمال شرق استان رگبار باران و رعدوبرق، گاهی وزش باد شدید و پاره‌ای نقاط بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل اداره هواشناسی استان البرز اضافه کرد: با توجه به ‌پیش‌بینی رگبار باران، آب‌گرفتگی برخی معابر شهری و نیز بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها و سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی و دائمی مورد انتظار است.

رحمانیان از شهروندان خواست از برپایی چادر و توقف در مناطق یادشده جدا خودداری کنند.

وی همچنین توصیه کرد مسافران عبوری از محورهای مواصلاتی استان به‌ویژه محور کوهستانی کرج – چالوس از توقف در دره‌های تند شیب کوهستانی، به دلیل سیل، رانش و ریزش کوه و سنگ خودداری کنند.

مدیرکل اداره هواشناسی استان البرز از رانندگان خواست از تردد غیرضروری در محورهای مواصلاتی استان جلوگیری کرده و به رخداد رعدوبرق و وزش باد شدید در فضای باز توجه کنند.

کد خبر 3976029

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha