پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۵۴

سخنگوی نمایشگاه کتاب تهران:

بیش از ۵۷ میلیارد تومان کتاب تا روز دهم نمایشگاه خریداری شده است

بیش از ۵۷ میلیارد تومان کتاب تا روز دهم نمایشگاه خریداری شده است

سخنگوی نمایشگاه کتاب تهران اعلام کرد: تا پایان روز نهم، بیش از ۵۷ میلیارد تومان خرید کتاب تنها از طریق دستگاه‌های کارتخوان موجود در غرفه‌های ناشران ثبت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، همایون امیرزاده سخنگوی سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ثبت رکورد یک میلیون و ۵۱۲ هزار تراکنش موفق تا پایان روز نهم (پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه) این نمایشگاه خبر داد و گفت: خرید صورت گرفته طی این میزان تراکنش ۵۷۴ میلیارد و ۵۴۳ میلیون و ۴۷۰ هزار و ۷۷۰ ریال بوده است.

به گفته سخنگوی نمایشگاه کتاب تهران، این میزان خرید نسبت به مدت مشابه دوره بیست و نهم این نمایشگاه، ۱۴ درصد رشد را نشان می‌دهد.

امیرزاده درباره احتمال تمدید مهلت استفاده از بن‌کارت‌های الکترونیک خرید از سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران هم گفت: پس از پایان نمایشگاه کتاب، بن‌کارت‌ها مسدود می‌شود و سپس توسط کارگروهی که به همین منظور تشکیل شده، نسبت به تمدید یا عدم تمدید بن‌کارت‌ها تصمیم‌گیری خواهد شد.

وی افزود: بعد از اتمام نمایشگاه کتاب تهران، میزان استفاده از بن‌کارت‌های الکترونیک خرید کتاب و جذب یارانه تخصیصی به این نمایشگاه، در هر یک از بخش‌های آن به صورت مجزا اعلام خواهد شد.

کد خبر 3976683

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha